Ultima oră
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.

A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua”

FCSB Publicat pe 30 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19498423/1/arena-nationala1.jpg

Marius Lăcătuş a antrenat FCSB în două perioade, 2007-2009 şi 2010-2011, dar consideră că a pregătit-o pe Steaua. La vremea respectivă, FCSB juca sub numele Steaua, iar ”Fiara” a declarat că acesta a fost motivul pentru care a acceptat să meargă acolo.

Referitor la Stadionul Steaua, care e gata şi care va fi dat spre folosinţă cât de curând, Marius Lăcătuş a afirmat că este de partea celor care consideră că acolo nu trebuie să joace şi FCSB. Decizia aparţine însă, celor care se ocupă de gestionarea arenei.

Eu am antrenat Steaua, nu FCSB! Şi am antrenat Steaua care a jucat în Ghencea. Părerea mea contează mai puţin, dar cei din conducerea ministerului şi a clubului vor decide administrarea stadionului. În cazul în care Steaua ajunge să joace în Liga a 2-a anul viitor, n-ar fi o mutare tocmai bună ca FCSB să joace acolo, chiar dacă ar avea posibilitatea asta. N-ar fi primiţi cu braţele deschise. Nu neapărat jucătorii, antrenorii, ci mai ales cei din conducere! Plus că suporterii nu vor reacţiona pozitiv”, a declarat Lăcătuş pentru GSP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele