Ultima oră
Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League
Cadiz e pe locul secund în La Liga, după succesul cu Eibar Cadiz e pe locul secund în La Liga, după succesul cu Eibar
Maradona se implică în scandalul plecării lui Messi. ”Am trecut şi eu prin asta. Barcelona nu e un club greu” Maradona se implică în scandalul plecării lui Messi. ”Am trecut şi eu prin asta. Barcelona nu e un club greu”
"Bă, degajează! Tu chiar ne iei la mişto pe toţi?" S-au aprins spiritele între jucătorii CFR-ului, după remiza cu Young Boys Berna "Bă, degajează! Tu chiar ne iei la mişto pe toţi?" S-au aprins spiritele între jucătorii CFR-ului, după remiza cu Young Boys Berna
Zidane, prima declaraţie după disputa dintre Benzema şi Vinicius. ”Mi s-au spus şi mie astfel de lucruri” Zidane, prima declaraţie după disputa dintre Benzema şi Vinicius. ”Mi s-au spus şi mie astfel de lucruri”
NEWS ALERT: Un fotbalist al echipei naţionale a fost depistat cu Coronavirus. Mirel Rădoi nu îl mai poate convoca pentru meciurile din noiembrie NEWS ALERT: Un fotbalist al echipei naţionale a fost depistat cu Coronavirus. Mirel Rădoi nu îl mai poate convoca pentru meciurile din noiembrie

A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua”

FCSB Publicat pe 30 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19498423/1/arena-nationala1.jpg

Marius Lăcătuş a antrenat FCSB în două perioade, 2007-2009 şi 2010-2011, dar consideră că a pregătit-o pe Steaua. La vremea respectivă, FCSB juca sub numele Steaua, iar ”Fiara” a declarat că acesta a fost motivul pentru care a acceptat să meargă acolo.

Referitor la Stadionul Steaua, care e gata şi care va fi dat spre folosinţă cât de curând, Marius Lăcătuş a afirmat că este de partea celor care consideră că acolo nu trebuie să joace şi FCSB. Decizia aparţine însă, celor care se ocupă de gestionarea arenei.

Eu am antrenat Steaua, nu FCSB! Şi am antrenat Steaua care a jucat în Ghencea. Părerea mea contează mai puţin, dar cei din conducerea ministerului şi a clubului vor decide administrarea stadionului. În cazul în care Steaua ajunge să joace în Liga a 2-a anul viitor, n-ar fi o mutare tocmai bună ca FCSB să joace acolo, chiar dacă ar avea posibilitatea asta. N-ar fi primiţi cu braţele deschise. Nu neapărat jucătorii, antrenorii, ci mai ales cei din conducere! Plus că suporterii nu vor reacţiona pozitiv”, a declarat Lăcătuş pentru GSP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele