Ultima oră
Cristina Pîrv vine la Look Sport LIVE, marţi, de la 16:00, pe Look Plus şi online Cristina Pîrv vine la Look Sport LIVE, marţi, de la 16:00, pe Look Plus şi online
Thiago Alcantara ratează următoarele meciuri ale lui Liverpool. Klopp: "Încă nu este pregătit" Thiago Alcantara ratează următoarele meciuri ale lui Liverpool. Klopp: "Încă nu este pregătit"
AC Milan, transfer surprinzător: "Abia aştept să joc cu Zlatan!" AC Milan, transfer surprinzător: "Abia aştept să joc cu Zlatan!"
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"

A căzut prima variantă de înlocuitor pentru Hagi. Gică Popescu anunţă: "Şansele sunt minime!"

Liga I Publicat pe 3 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19440072/2/rps3701.jpg


Demisia lui Gică Hagi din funcţia de antrenor al Viitorului pune fosta campioană a României în situaţia de a găsi un înlocuitor pe măsură. Unul care nu va fi Costel Gâlcă!
 
Considerat de Gică Hagi omul potrivit pentru a duce mai departe proiectul de la Ovidiu, Gâlcă a fost prima opţiune a Viitorului, dar faptul că tocmai şi-a prelungit contractul cu Velje, dar şi salariul mare pe care-l are la echipa pe care tocmai a promovat-o în prima ligă din Danemarca au făcut ca mutarea să pice rapid: "L-am trimis în vacanţă pe Gică Hagi. Costel Gâlcă, după cum bine ştiţi, şi-a prelungit contractul cu echipa din Danemarca, deci şansele sunt minime. Avem variante. În momentul în care Gică s-a hotărât să renunţe la banca tehnică, nu s-a întâmplat în ultimele zile. E o gândire mai veche, s-a hotărât de câteva săptămâni şi atunci am început să lucrăm pentru noul sezon. Deci avem variante", a declarat Gică Popescu, la Telekom Sport.
 
Hagi nu va mai sta pe banca tehnică la ultimul meci din play-out, cu Dinamo, programat pe 18 august, iar în următoarele zile el şi Gică Popescu vor analiza variantele pe care le au şi vor numi noul antrenor. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele