Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

A debutat în fotbalul profesionist la 60 de ani! „CV” halucinant: traficant de droguri, spărgător de bănci, vicepreşedinte al ţării, tată a 50 de copii şi acum căpitan de echipă

Alte campionate externe Publicat de Răzvan Cîrceag pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20403277/1/suriname-vp-soccer.png

Fotbalul asistă la un moment incredibil, totul se întâmplă în America de Sud. Ronnie Brunswijk, actual vicepreşedinte al Surinamului, a devenit cel mai bătrân jucător care a jucat la un turneu oficial la nivel de club.

Inter Moengotapoe şi Olympia s-au duelat în turul secund al Ligii CONCACAF, iar Brunswijk a evoluat 53 de minute în această partidă. De asemenea, a purtat şi banderola de căpitan, la 60 de ani. Pe teren s-a aflat şi unul dintre copiii săi, Damian. Echipa acestuia a pierdut categoric însă, 0-6.

Acum, personajul face înconjurul lumii după acest debut, în special pentru istoricul pe care îl are. În acest moment este vicepreşedinţele ţării şi este urmărit de Interpol pentru trafic de droguri. Din acest motiv nici nu va putea evolua la retur, pentru că nu are cum să părăsească ţara. Pentru a nu fi arestat.

În trecut, acesta a reuşit să fie şi spărgător de bancă sau propietar al unei mine de aur, conform Marca. Este născut pe 7 martie 1961 şi are 50 de copii.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20403277/2/16322882998427.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri