Ultima oră
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka
Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”

A fost anunţat un transfer istoric pentru România! Jucătorul care face pasul cel mare: ”10 milioane de euro. Nici Barcelona nu are fotbalist ca el!”

Superliga Publicat pe 7 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21516398/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023.jpg

Florinel Coman este jucătorul care a contribuit la cele mai multe goluri în acest sezon de Superliga. Principalul vârf de atac de la FCSB este şi unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din prima ligă, având o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Florinel Coman a trecut peste perioada dificilă când a fost chinuit de accidentări, iar acum este aproape de titlu cu FCSB. Mai mult decât atât, acesta ar fi ajuns pe lista marilor echipe ale Europei. 

Coman ar fi refuzat deja o ofertă din Argentina, după spusele lui Gigi Becali, iar acum ar fi ajuns în atenţia clubului german Stuttgart, care se află pe locul 3 în Bundesliga. 

Stuttgart ar fi aproape să îl vândă pe Silas în Arabia Saudită, pentru 60 de milioane de euro, şi ar avea nevoie de înlocuitor. 

Adrian Ilie susţine că a discutat cu oameni din cadrul clubului german, iar interesul pentru Florinel Coman este real. Mai mult decât, dacă mutarea s-ar concretiza, Florinel Coman ar câştiga un salariu de peste un milion de euro pe an. 

Totuşi, până acum nu s-a confirmat nimic, iar Dumitru Dragomir a făcut un anunţ clar. 

”E cel mai bun fotbalist din România. Clar! 10.000.000 de euro ia pe el, fac pariu pe cât vreţi, fără probleme. Pentru că are o pregătire… Aţi văzut, a intrat într-o contră cu portarul, nu a avut nici pe dracul. S-a ridicat imediat.

Înseamnă că a lucrat la sală nemaipomenit pentru forţă. Îţi dai seama ce bine e pregătit. De talia lui nu prea avem fotbalişti.

De la Mutu n-am prea avut. Are forţă, are viteză, are inteligenţă de joc. Eu spun că şi în Spania şi în Italia joacă titular la toate echipele. Dacă se duce la Real Madrid nu poate că e unul în stânga mai tare şi mai fiţos decât el, Vini.

Dar Barcelona nu are ca el. Jur că nu are ca el. Inter Milano, Juventus, nu au jucător de talia lui Florinel Coman”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Ce a spus Adrian Ilie despre Coman

”Am vorbit cu cei de acolo şi l-au analizat. Extrema lor, Silas, are o ofertă foarte mare, de 60 de milioane de euro, din Arabia Saudită, şi se gândesc că Florinel Coman ar putea fi omul care să ocupe banda stângă la Stuttgart, având în vedere şi suma lui de transfer.

Sigur mai sunt 2-3 pe listă. Are aceleaşi calităţi ca Silas, are viteză, loveşte mingea cu piciorul drept, intră în combinaţii... Clar îi mai trebuie puţină forţă, dar are calităţile necesare să joace în campionatul Germaniei.

Nu ştiu dacă a venit cineva să discute cu el. E exploziv şi marcheză. Poate să câştige fără probleme 100.000 de euro pe lună”, a spus Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele