Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

"A fost decizia corectă!". Jurgen Klopp, prima reacţie după repetarea tragerii la sorţi a optimilor UCL + ce spune despre Inter Milano

Champions League Publicat pe 13 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20505272/1/jk.jpg


Jurgen Klopp (54 de ani) consideră corectă decizia UEFA de a repeta tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor 2021/2022. În primă fază, Liverpool ar fi trebuit să înfrunte Salzburg, dar, în cele din urmă, se va lupta cu Internazionale Milano pentru un loc în sferturile de finală ale competiţiei.
 
Dacă Real Madrid a contestat decizia, fiind nevoită să joace cu PSG în loc de Benfica, Klopp e fair-play şi crede că repetarea era necesară, după viciile de procedură din prima încercare:
 
"Am văzut în direct gafa de la tragerea la sorţi, a fost decizia corectă să se repete ceremonia. Nu puteau lăsa lucrurile aşa, în niciun caz! Tragerea la sorţi trebuia repetată, categoric. A fost decizia corectă", a declarat antrenorul neamţ al lui Liverpool, pentru site-ul oficial al grupării de pe Anfield Road.
 
După o victorie cu 2-1 pe San Siro în faţa lui AC Milan, în ultima fază a grupelor UCL, Liverpool va reveni la Milano pentru dubla manşă cu Internazionale Milano, adversar pe care Klopp nu-l desconsideră, mai ales că a ajuns lider în Serie A:
 
"A trebuit să aştept 54 de ani ca să am ocazia să intru pe San Siro, iar acum o voi face de două ori în trei luni. Este un adversar dificil, Inter este lider în Italia şi joacă foarte bine. Este un meci demn de optimile Ligii Campionilor, totul este în regulă, aştept cu nerăbdare acest duel", a mai declarat managerul neamţ.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri