Ultima oră
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

A fost dorit în continuare la FCSB, dar a ales să plece. Explicaţiile lui Toni Petrea într-un interviu: „A fost o dezamăgire pentru mine. S-au întâmplat multe”

FCSB Publicat pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20395508/1/rps1489fb.jpg

Toni Petrea a fost antrenorul celor de la FCSB în sezonul trecut, însă a pierdut titlul în faţa celor de la CFR Cluj şi nu a continuat la club. Antrenorul a vorbit despre perioadă petrecută acolo şi de ce nu a dorit să continue înţelegerea. 

În memoria colectivă, cu siguranţă Toni Petrea a rămas drept unul dintre cei mai buni antrenori de la FCSB, din ultimii ani. Roş-albaştrii s-a aflat pe primul loc la finalul sezonului regulat, însă au cedat în play-off şi nu au izbutit să realizeze event-ul. Titlul a mers tot la CFR Cluj. 

Chiar şi în acest context, Petrea a primit o ofertă de prelungire a contractului, pe care însă a refuzat-o. 

Am avut posibilitatea să continui, pe un an, mi s-a propus prelungirea, dar am considerat că este mai bine pentru toţi să nu continui. Nu iau decizii la nervi, supărare, nu-mi fac procese de conştiinţă. 

Probabil că evoluţia echipei a fost destul de bună sezonul trecut şi de aceea mi s-a propus să continui, dar faptul că nu am câştigat titlul pentru mine a contat”, a explicat Toni Petrea pentru DigiSport. 

Toni Petrea a explicat de ce a pierdut titlul cu FCSB 

În cadrul aceluiaşi interviu, Toni Petrea a făcut şi o radiografie sezonului petrecut la FCSB, implicit a factorilor din cauza cărora a pierdut campionatul. 

Amintiri plăcute, am avut contract un an după care am zis că e moment să mă opresc. A fost o dezamăgire pentru mine că nu am luat titlul, mai ales că am condus aproape un sezon clasamentul Ligii 1. 

Am stat şi am analizat ce s-a întâmplat. Au fost şi motive subiective şi obiective, dar s-au întâmplat multe în play-off. Cu accidentările, multe dintre ele care nu ştiu de unde au venit, s-au accidentat jucătorii între ei, a fost şi puţină neşansă.

Nu am ştiut, poate, să gestionăm anumite momente din play-off, jucătorii s-au speriat de ce puteau realiza, a fost şi acel gol primit în ultimul minut cu CFR Cluj, acasă, când ne-au egalat. Dacă am fi câştigat, lucrurile o luau pe făgaşul pe care ni-l doream noi.

A fost un moment foarte important, cel puţin psihologic. Aşa l-am perceput eu. O victorie în acel meci ne-ar fi dat mult mai mult aplomb. Moment foarte, foarte important. Probabil că apoi am fi câştigat mai multe meciuri.

Coman, accidentare foarte lungă, au mai fost Miron, Olaru, Panţâru, dar şi cei de la echipa a doua, care au suplinit absenţa lor, dar nu am avut ce face”, a mai spus acesta pentru DigiSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele