Ultima oră
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"

A fost identificat liderul din teren al celor de la FCSB. ”Îl văd că are un potenţial extraordinar”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20022331/1/fcsb.jpg

Derby-ul etapei XXV din Casa Liga 1 se joacă la Botoşani, unde formaţia gazdă primeşte vizita celor de la FCSB. Partida este în direct pe Look Sport+, duminică, de la ora 20:30.

Trupa lui Toni Petrea are mare nevoie de victorie pentru a rămâne pe primul loc în campionat, în detrimentul celor de la CFR Cluj, care în această rundă au un meci complex, pe teren propriu, cu FC Argeş.

Mihai Roman, fotbalistul celor de la FC Botoşani a declarat că este foarte apropiat de foştii săi colegi, care în prezent joacă la FCSB şi a punctat faptul că Olimpiu Moruţan are toate atuurile pentru a fi liderul echipei lui Gigi Becali.

”În ultimele partide a jucat meci de meci, ceea ce nu se întâmpla în trecut şi îl văd că are un potenţial extraordinar! O face din ce în ce mai bine şi cred că poate faţă într-un campionat mult mai puternic. Am mai vorbit cu el din când în când, ţin legătura cu mulţi jucători de acolo. De la manager, la preşedinte, la toată lumea! Antrenor cu portari, medic. Antrenorii, jucătorii, cu toţi!”, a declarat Roman, pentru Fanatik.

Jucătorul de la FC Botoşani a avut cuvinte de laudă şi pentru Tavi Popescu, pe care-l vede în curând la echipa naţională.

”Îmi place foarte mult Octavian Popescu. E un tânăr foarte talentat şi îl văd şi la echipa naţională de seniori. Măcar un an de zile să joace bine şi apoi să se vorbească de transferuri şi alte lucruri”, a conchis Roman, pentru sursa mai sus citată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele