Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

A fost lansată o aplicaţie, despre modele de antrenament şi despre asociaţiile şi cluburile sportive din România

Legendele sportului Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/20046634/1/city.jpg

Platforma CitySport, care oferă informaţii despre practicarea activităţii fizice şi despre asociaţiile şi cluburile sportive din România, a fost lansată.

CitySport este descrisă ca o „bibliotecă sportivă naţională”, unde se pot găsi modele de organizare şi de antrenament pentru orice nivel de pregătire, de marketing şi management sportiv şi informaţii verificate despre infrastructura sportivă din ţară, potrivit unui comunicat remis News.ro.

O categorie importantă a platformei este Registrul sportiv al României, care conţine toate asociaţiile, cluburile sportive şi bazele sportive din ţară.

Din echipa CitySport, condusă de Adrian Socaciu (preşedinte al Institutului Sportiv Român), fac parte jurnalişti cu experienţă, profesionişti ai sportului şi antreprenori pasionaţi de sport.

Pe platforma CitySport vor fi găzduite de asemenea texte scrise de 100 de contributori - sportivi de performanţă, experţi în problematica sportului şi scriitori pasionaţi de sport.

Platforma  oferă exemple de bună organizare şi management al cluburilor sportive, precum şi exemple de organizare la nivel naţional

Registrul sportiv al României este un document ce conţine date despre toate cele 7.324 de asociaţii şi cluburi sportive din România şi despre cele 2.637 de locuri unde se poate derula o activitate sportivă în România, în aer liber sau în sală (baze şi facilităţi sportive aflate în patrimoniul Ministerului Tineretului şi Sportului). Toată informaţia a fost obţinută din surse deschise şi centralizată de echipa platformei CitySport.

Platforma conţine, de asemenea, articole despre management şi marketing sportiv, diplomaţia sportului, nutriţie, psihologie, modă aplicată la echipamentele sportive, recuperare medicală, legislaţia în domeniul sportului, cercetare, tehnologie şi E-sports, precum şi subiecte de actualitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri