Ultima oră
 Planul conducerii lui Dinamo pentru viitor. Revenire spectaculoasă la club Planul conducerii lui Dinamo pentru viitor. Revenire spectaculoasă la club
Demisie la nivel înalt la UEFA. Forul european a rămas fără vicepreşedinte Demisie la nivel înalt la UEFA. Forul european a rămas fără vicepreşedinte
Un fost internaţional român povesteşte cum a păţit-o cu Antonio Conte: ”Are un mod de lucru al unui maniac!” Un fost internaţional român povesteşte cum a păţit-o cu Antonio Conte: ”Are un mod de lucru al unui maniac!”
NEWS ALERT | Dinamo - Astra nu se joacă în această seară! Cele două date la care ar putea fi reprogramat meciul NEWS ALERT | Dinamo - Astra nu se joacă în această seară! Cele două date la care ar putea fi reprogramat meciul
Badea nu "slăbeşte" Dinamo. Cere schimbarea numelui! Badea nu "slăbeşte" Dinamo. Cere schimbarea numelui!
Veste bună pentru Jurgen Klopp. Van Dijk a fost operat cu succes Veste bună pentru Jurgen Klopp. Van Dijk a fost operat cu succes

A fost nevoie de cinci etape. Prima victorie a lui Ruben de la Barrera pe banca Viitorului. ”Rezultatul e consecinţa jocului”

Viitorul Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19493753/1/bare.jpg

Viitorul Constanţa a câştigat categoric, pe teren propriu, contra celor de la Astra Giurgiu, scor 4-1. Soarta partidei s-a decis în prima repriză, atunci când fotbaliştii pregătiţi de Ruben de la Barrera conduceau deja cu 3-0.

Pentru spaniolul Ruben de la Barrera este prima victorie în Casa Liga 1. Au fost necesare cinci etape pentru a se înfăptui acest lucru. Tehnicianul a fost mulţumit de rezultat, dar a tras un semnal de alarmă pentru meciul viitor, în care elevii săi o vor înfrunta pe campioana CFR Cluj.

”Am marcat încă din prima repriză, multe goluri. Am văzut ce încercăm să jucăm, în sfârşit. Rezultatul e consecinţa jocului. Fotbalul e ce e. În repriza a doua, Astra a jucat mai bine, a presat mai mult. Dar am avut ocazii, însă nu am reuşit decât un gol.

Romario Benzar? E în formă, pregătit, o să-l vedem curând. Nu are nevoie de mult timp să se adapteze, aşa că probabil săptămâna viitoare va intra. Nu l-am auzit pe Gică Hagi strigând în tribune. Eu stau pe bancă, fac ce am de făcut. Suntem fericiţi că am învins azi, a fost ceva tensiune pe bancă.

Trebuie să jucăm la fel cu CFR Cluj. Trebuie să jucăm la fel, de fapt, şi peste o lună. Au fost emoţii azi, că nu aveam încă nicio victorie. În anumite momente ale jocului, şi azi a fost dificil pentru noi”, a spus tehnicianul spaniol.

mail-share icon Email
viewscnt

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele