Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”A fost o ruşine de meci!”. Viera, radical, după ce a făcut un joc modest cu FCSB. VIDEO cu erorile grave al ivorianului, care au dus la marcarea a două goluri

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 26 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19565696/1/viera-man.jpg

FCSB a spulberat-o pe Hermannstadt live pe LookSport+, scor 5-0, şi a urcat pe locul al doilea în Casa Liga 1, cu 18 puncte, la egalitate cu CFR Cluj şi la trei puncte de liderul Craiova.

Hermannstadt a avut o primă repriză de coşmar contra celor de la FCSB, trupa lui Ruben Albes a încasat patru goluri, fără să marcheze.

Ousmane Viera a avut o seară de coşmar. Fundaşul din Coasta de Fildeş a greşit flagrant la două dintre goluri.

Mai întâi, în minutul acesta s-a încurcat cu propriul portar, iar Dennis Man a punctat pentru 2-0, cu aproape toată poarta goală.

La scurt timp a venit o nouă gafă de proporţii. Moruţan trimite o pasă slabă, Viera dă pe lângă minge şi îi permite lui Buş să scape singur cu Figueiredo, iar vârful nu ratează şi finalizează simplu, la colţul lung, pentru 3-0.

"Am jucat foarte, foarte prost, a fost o ruşine de meci, nu meritam nimic în seara asta. FCSB a fost o echipă mai bună şi îmi pare foarte rău că am primit cinci goluri, dar am jucat foarte slab şi nu am aşteptat nimic. Ştiam de la început că au jucători foarte valoroşi, dar nu mai am ce să spun despre această înfrângere.

Dacă începi meciul cu 2-0, n-ai nicio şansă cu o echipă mai valoroasă. Aşa am spus şa început, am început meciul foarte temători şi am primit două goluri, nu prea am jucat bine, vina e a noastră, dar trebuie să ne trezim pentru că avem meci foarte greu cu Craiova, echipa bună şi trebuie să ne trezim. 

Prima repriză a fost un dezastru colectiv şi cred că e normal că am pierdut în seara asta cu 5-0", a declarat fundaşul lui Hermannstadt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele