Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

A fost stabilit preţul biletelor virtuale puse în vânzare pentru Europeanul de atletism de la Cluj-Napoca

Atletism Publicat pe 14 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20116714/1/cluj.jpg

Bilete virtuale, în valoare de 10 şi 50 de lei, au fost puse în vânzare, miercuri, pe platforme de specialitate, pentru Campionatul European de atletism pe echipe Liga 1, programat în 19-20 iunie, pe Cluj Arena.

Competiţia organizată în premieră în România nu va avea parte de spectatori, cel puţin la data anunţului FR Atletism, însă iubitorii acestui sport pot contribui prin achiziţionarea de tichete virtuale, în valoare de 10 şi 50 de lei, la susţinerea evenimentului.

”Cu doar 10 lei, orice fan adevărat al atletismului poate susţine organizarea primului Campionat European cu probe de stadion din România! Biletele de 50 de lei le vor da şansa cumpărătorilor să fie prezenţi pe Cluj Arena prin intermediul unui carton cu fotografia lor, aşezat pe unul din scaunele arenei. Detalii despre vânzarea biletelor virtuale pentru Campionatul European pe echipe Liga 1, puteţi găsi aici: https://cluj2021.ro/en/tickets/. Partenerul competiţiei pentru vânzarea de bilete este Bilete.ro”, a anunţat, miercuri, FRA.

De asemenea, s-au deschis listele de înscrieri pentru voluntari, fără aportul cărora orice competiţie majoră din ultimii ani a devenit aproape imposibil de organizat.

”A fi voluntar la o competiţie sportivă europeană înseamnă o experienţă unică în viaţa oricui. De aceea, FR Atletism îi invită pe toţi cei dornici să contribuie la un succes românesc să se înscrie ca voluntar la https://cluj2021.ro/en/volunteers/. Voluntarii prezenţi vor avea satisfacţia de a face parte din echipa care organizează un mare campionat european, vor trăi emoţiile unei competiţii europene alături de atleţi de top ai momentului, se vor bucura de munca într-o echipă performantă şi îşi vor face prieteni pe viaţă, dar vor primi şi echipamentul special creat pentru ei”, transmite FRA.

CE de atletism pe echipe Liga 1 va avea loc, în premieră în România, pe Cluj Arena, în 19-20 iunie, iar la start se vor prezenta delegaţiile Belarus, Belgia, Cehia, Elveţia, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Olanda, Suedia, Turcia, Norvegia şi România.

Competiţia se va bucura şi de prezenţa unor atleţi de top, medaliaţi la Campionatele mondiale şi Europene, deţinători de recorduri mondiale, potrivit organizatorilor.

Organizarea Campionatului European pe echipe Liga 1 este coordonată de Asociaţia Europeană a Federaţiilor de Atletism (European Athletics), este implementată de Federaţia Română de Atletism, prin Comitetul Local de Organizare şi este sprijinită de Ministerul Tineretului şi Sportului, Primăria Cluj Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele