Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

”A găsit un sistem foarte bun”. Adrian Ursea, lăudat, după victoria cu Rennes

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20020571/1/adrian-ursea-nice.jpg

Echipa OGC Nice, antrenată de Adrian Ursea, a învins, vineri, cu scorul de 2-1, formaţia Rennes, în etapa a XXVII-a campionatului Franţei.

Pentru Nice au marcat Amine Gouiri '19- penalty şi Daniliuc '58, iar pentru Rennes a punctat Martin Terrier '39. Tehnicianul român a fost lăudat pentru tactica gândită.

"Alexis Claude Maurice (22 de ani), în cele din urmă, a reintrat în apele lui la Nice, la 18 luni de la transferul de la Lorient. Adrian Ursea a găsit un sistem foarte bun în care l-a făcut din mijlocaş central care oscila între linii, ca închizător, în cel mai avansat mijlocaş în sistemul 4-3-3", se arată în publicaţie Getfrenchfootballnews.

Nice este pe locul 12 în clasament, graţie victoriei cu Rennes, care o scoate din zona periculoasă a clasamentului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele