Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

A început ”nebunia” la Botoşani! Ce s-a întâmplat pe pagina de Facebook a clubului, după primul gol al lui Al Mawas. FOTO

FC Botoșani Publicat pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19933113/1/143261610-10158014959770784-4919904228223482880-o.jpg

Mahmoud Al Mawas (28 de ani), adus de FC Botoşani în această iarnă, a reuşit primul său gol în Casa Liga 1, în meciul cu Academica Clinceni. A înscris pentru 1-1, iar pe pagina de Facebook a moldovenilor a început ”nebunia”. FC Botoşani a postat o poză cu jucătorul şi cu mesajul ”GOOOOOLLLL FC Botosani! GOOOOOOLLLL Mahmoud Al Mawas!!”, iar fanii sirianului au început să dea like şi să distribuie postarea.

În mai puţin de o oră, s-au strâns peste 5.500 reacţii, 2.600 de comentarii şi 40 de distribuiri!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19933113/5/bot.png

"Subiectul pare interesant, iar dacă noi ştim să-l tratăm ca atare la nivel de marketing, poate fi un câştig interesant pentru FC Botoşani. Acum, foarte important, trebuie să fie şi un câştig sportiv. Pare a fi un fotbalist care are valoare. Ca marketing, la câte mesaje, câţi prieteni sunt pe Facebook din Siria...

Trebuie să studiem foarte bine tema asta, să vedem cum putem produce un interes financiar. Sunt absolut convins că tricourile lui Al Mawas, dacă dă 10 goluri, pot fi vândute, faţă de ale altor jucători, care nu au atras un astfel de interes.

Ce este interesant este că acest copil a preferat un salariu de Liga 1, faţă de nişte bani mult mai mulţi de undeva din zona Golfului tocmai pentru a intra în Europa", a declarat Valeriu Iftime, într-o conferinţă de presă, cu privire la Mahmoud Al Mawas.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele