Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

A început petrecerea la Rapid! Morais, entuziasmat de apărare: ”Avem bătrâni acolo, nimeni nu trece de ei” VIDEO

Rapid Publicat pe 16 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20363430/1/rapid-dupa-fcsb.jpg

Jucătorul rapidist Junior Morais a declarat, duminică seară, că echipa sa a meritat să câştige meciul cu FCSB, scor 1-0, din Liga I, subliniind că după ce dau un gol, giuleştenii au un "autocar" în spate şi nimeni nu trece de acesta.

"A fost un meci foarte frumos. Galeria Rapidului este foarte frumoasă. A fost un meci de luptă şi a câştigat echipa mai bună. Am căutat mereu să dăm un gol, apoi avem autocarul în spate...avem bătrâni acolo, nimeni nu trece de ei. (n.r. - glumind) - Azi am fost jucătorul de 21 de ani, mi-am dat barba jos, sunt jucătorul de 21 de ani. Am vorbit cu foştii mei colegi înainte de meci, am făcut şi puţin mişto, le-am spus că au echipă bună, sunt jucători buni, capul sus şi să meargă mai departe. Galeria este ca un jucător din teren, când nu mai putem ne uităm la ei şi ne dau putere", a declarat Morais. 

Morais crede că Florin Tănase şi Florinel Coman ar trebui să plece de la FCSB şi consideră că ar trebui să trateze fotbalul cu mai multă seriozitate.

Nou-promovata FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a 5-a din Casa Lig1 1. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribunele Arenei Naţionale. A marcat Vinicius '39 (autogol).

În minutul 83, Şerban (FCSB) şi Claudiu Iordache (Rapid) au avut o altercaţie, s-au îmbrâncit. Sefer (Rapid) a venit tare şi l-a doborât pe Şerban. După acest incident, în care s-au implicat mai mulţi jucători de la ambele echipe, Sefer şi Şerban au fost eliminaţi.

Meciul a fost presărat de incidente, galeriile, mai ales cea a gazdelor, aruncând petarde şi obiecte pe teren.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele