Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

A început războiul dintre FC U şi Universitatea Craiova. Adrian Mititelu Jr., mesaj pentru Mihai Rotaru: ”Nu trebuie să se vorbească doar de aberaţiile unor patroni”

Superliga Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20185278/1/mititelujr.jpg

FC U Craiova a promovat în Casa Liga 1, dar a început deja războiul cu Universitatea Craiova, peste care va da în stagiunea următoare. Adrian Mititelu Junior, fiul lui Adrian Mititelu, a făcut trimitetere, la finalul confruntării dintre FC U Craiova şi Csikszereda, 0-0, în urma căreia oltenii au promovat în prima divizie, la gruparea patronată de Mihai Rotaru.

În acelaşi timp, Adrian Mititelu Junior i-a dedicat promovarea tatălui său, aflat în închisoare acum. ”A fost inimaginabil de greu, mă bucur pentru aceste clipe. Însă am marele regret că tatăl meu, care este principalul răspunzător pentru ce se întâmplă în momentul de faţă, nu poate să se bucure alături de mine acum, fizic. Este o nedreptate mare, dar sunt convins că în spatele gratiilor este foarte bucuros şi se bucură alături de noi toţi. Am reuşit să îi îndeplinim acest vis, de a ne întoarce în Liga 1, unde ne este locul.

Ţin să reamintesc că patronul celeilalte echipe a vorbit de nişte sondaje, însă s-a făcut un sondaj timp de câteva zile, în care noi am ieşit cu 75 la sută la simpatia suporterilor. 75 la sută a ales că va susţine echipa noastră. Trebuie să se spună despre asta la televizor, nu numai despre anumite sondaje aberante făcute de anumiţi patroni în Liga 1. Ce e al nostru, e al nostru”, a declarat Adrian Mititelu Junior, la finalul partidei.

FC U Craiova a promovat în Casa Liga 1 după ce a remizat, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Csikszereda Miercurea Ciuc, în etapa a opta a play-off-ului Ligii 2.

Craiovenii sunt pe primul loc în clasamentul play-off-ului, cu 50 de puncte,  în timp ce a doua clasată, FC Rapid, are 46 de puncte şi un joc mai puţin, iar CS Mioveni, locul 3, are 44 de puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele