Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

A început revoluţia la Dinamo! Care este al 5-lea nume care va părăsi gruparea

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 6 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20538622/1/dinamo-bucuresti-farul-constanta-liga-1-casa-pariurilor-20-12-2021-7.jpg

Dinamo va avea o misiune grea să se salveze de la retrogradare, motiv pentru care sunt necesare schimbări majore la club. Până acum nimic n-a mers bine şi se află pe penultimul loc din Casa Liga 1. 

În total, Mureşan a anunţat că vor exista 15 plecări. Iar până acum, Andre Pinto, Petar Gluhakovic, Mihai Neicuţescu şi Tomas Vestenicky şi-au reziliat contractele. 

Potrivit site-ului dinamo1948.club, următorul care va pleca este Michel Espinosa. 

Mijlocaşul francez a fost adus de Mircea Rednic în octombrie 2021, iar de atunci a bifat 4 apariţii în tricoul „câinilor”. Recent şi-a revenit şi după o accidentare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele