A ÎNNEBUNIT XAVI. GESTUL FĂCUT LA DEBUTUL CA TEHNICIAN - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți

A ÎNNEBUNIT XAVI. GESTUL FĂCUT LA DEBUTUL CA TEHNICIAN

Xavi Hernandez nu a avut parte de debutul pe care și-l dorea ca tehnician. Echipa sa, Al-Sadd, a scos doar un egal cu Al Duhail în Liga Campionilor Asiei. Elevii fostului star de la Barcelona a început perfect, Afram Afif deschizând scorul. Youseff a egalat pentru Al Duhail și i-a stricat bucuria lui Xavi.

Pe final, Al-Sadd putea da golul victoriei, însă a ratat incredibil. S-a terminat 1-1, dar vedeta serii nu au fost jucătorii, ci chiar Xavi. Tehnicianul de 39 de ani a avut o reacție nervoasă în timpul partidei. Motivul? Echipa sa nu a primit penalty la o fază. Ca să-și verse furia, a lovit cu piciorul o sticlă cu apă. Tot atunci a rămas și fără o gheată.

Xavi Hernandez și-a încheiat cariera de fotbalist în acest an. Ultima sa formație a fost chiar Al-Sadd, pe care o antrenează în prezent. Din 2015 și până la retragere a dat 21 de goluri pentru clubul din Qatar. Echipa sa de suflet rămâne, însă, FC Barcelona.

Xavi a evoluat pe Camp Nou între 1998 și 2015. A strâns peste 500 de apariții și a marcat 58 de goluri. Cu Barcelona a câștigat de patru ori Uefa Champions League. La naționala Spaniei are în palmares două titluri europene și un campionat mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine