Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

A lăsat Anglia pentru Liga 2. Motivul invocat de fundaşul central

Fotbal Internațional Publicat pe 13 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19360696/1/sylvain-deslandes.jpg

Sylvain Deslandes (23 de ani), fundaşul central care la începutul anului a semnat cu Campionii FC Argeş, a vorbit în presa din Franţa despre motivele pentru care a lăsat liga secundă din Anglia pentru Liga 2 din România.  

Totul a fost perfect. Să fiu corect, aveam câteva luni de când nu am mai jucat, din diferite motive, iar când am sosit aici, am simţit imediat încrederea antrenorului. Voia să mă facă să joc mult. Îmi amintesc că, în timpul stagiului din ianuarie, din Turcia, după pauza de iarnă, am făcut câteva meciuri bune care mi-au permis să devin titular în prima echipă. Bineînţeles, pandemia de coronavirus a oprit progresul meu, dar per total, sunt fericit şi totul a mers chiar bine.

Chiar mă gândesc că a fost momentul potrivit pentru mine să încep să joc regulat în fiecare weekend. Chiar dacă sunt încă tânăr, cred că sunt momente în care trebuie să joci pentru a aduna experienţă. Este bine să fiu la un club mare, dar să nu joc poate fi defavorabil, pentru că ceea ce contează este ce se întâmplă pe teren. Şi am ştiut că, venind în România, o să am parte de jocuri constante şi de plăcerea pe care o pierdusem în ultimele luni. Aşa că, evident, nu a fost cea mai uşoară decizie, dar niciodată nu m-am îndoit de ea. Niciodată nu am încetat să cred în mine şi în calităţile mele”, a spus Deslandes pentru publicaţia Getfootballnewsfrance.

Fundaşul central de 1.90 m a apucat să joace doar două meciuri pentru argeşeni, în acest început de an, asta până când întrecerea a fost oprită din cauza pandemiei de COVID-19.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri