Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

A meritat tot efortul. Ce prime au primit jucătorii de la CFR Cluj, pentru succesul cu ŢSKA Sofia

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19563365/1/cfr.jpg

CFR Cluj a învins ŢSKA Sofia cu 2-0, live pe Look Sport+, şi a devenit primul lider al grupei A din Europa League 2020/2021, la golaveraj în faţa celor de la AS Roma. Meciul a fost decis după pauză, când Rondon (53), din pasa lui Deac, şi acelaşi Deac (74), dintr-un penalty obţinut de Debeljuh, au marcat şi au risipit emoţiile.

Victoria a adus în conturile ardelenilor suma de 570.000 de euro. Iar oficialii din Gruia au fost generoşi şi vor oferi fiecărui titular câte 5.000 de euro, informează ProSport.

Grupul, atuul CFR-ului

"Avem un grup puternic, asta a făcut ca CFR să aibă performanţe în Europa şi să domine campionatul românesc. Avem un lot echilibrat valoric şi numeric, e un aspect destul de important în momentul în care duci lupte pe două fronturi, campionat şi competiţii europene. Când vorbesc de grup mă refer la tot ceea ce înseamnă clubul CFR. E devreme să vorbim despre calificare. Vrem să fim echilibratţi, avem un meci important în campionat, venim după această deplasare în Bulgaria. Trebuie să luăm fiecare partidă în parte, acum cel mai important e campionatul", mai spune Bilaşco, pentru care bugetul mare nu reprezintă neapărat o garanţie a succesului european: "Faptul că sezoanele trecute CFR a transferat jucători care au costat mult nu a garantat performanţele europene. Anul acesta am transferat pe un buget mai mic, care a fost bine gândit şi structurat tocmai în ideea unui echilibru".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele