Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

A plecat după nouă ani! OFICIAL | Hagi a trimis în play-off cel mai vechi jucător din lotul Viitorului

Superliga Publicat pe 1 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19408163/1/vlcsnap-2019-04-26-17h26m08s47.png


Alexandru Buzbuchi (26 de ani), cel mai vechi jucător din lotul celor de la Viitorul, s-a despărţit, miercuri, de clubul condus de Gică Hagi şi a semnat un contract valabil pe doi ani cu Gaz Metan Mediaş.
 
Fost component al naţionalelor de tineret şi juniori ale României, Buzbuchi a fost promovat de Gică Hagi la echipa mare în 2012 şi s-a aflat în lotul cu care Regele a câştigat mai întâi campionatul, apoi Cupa României. După nouă ani pe Malul Mării, goalkeeper-ul merge la Gaz Metan Mediaş, dar nu va putea evolua în aest play-off, fiind eligibil doar din sezonul viitor.

 
În cei nouă ani petrecuţi sub aripa lui Gică Hagi, Buzbuchi a prins doar 77 de meciuri. A debutat în Casa Liga 1 pe 18 octombrie 2012, într-o victorie cu 1-0 pe terenul celor de la CFR Cluj, iar ultimul meci în care a apărat poarta constănţenilor a fost un 1-0 cu Poli Iaşi, pe 11 mai 2018.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19408163/2/ab.jpg
 
100.000 de euro e cota de piaţă a lui Buzbuchi, care vine la Mediaş pentru a-i face concurenţă veteranului Răzvan Pleşca, 37 de ani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele