Ultima oră
Băluţă, integralist în partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate cu Mlada Boleslav. Mâine, în direct pe Look Plus, Nicuşor Stanciu are derby cu Plzen Băluţă, integralist în partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate cu Mlada Boleslav. Mâine, în direct pe Look Plus, Nicuşor Stanciu are derby cu Plzen
EXCLUSIV | Pleacă Chindriş într-un campionat de top? Dugandzic ajunge la FCSB? Marius Croitoru a oferit răspunsurile la Fotbal Look EXCLUSIV | Pleacă Chindriş într-un campionat de top? Dugandzic ajunge la FCSB? Marius Croitoru a oferit răspunsurile la Fotbal Look
EXCLUSIV | Marius Croitoru a vorbit la Fotbal Look despre una din cele mai mari probleme ale fotbalului românesc. De ce crede tehnicianul că jucătorii autohtoni eşuează în străinătate EXCLUSIV | Marius Croitoru a vorbit la Fotbal Look despre una din cele mai mari probleme ale fotbalului românesc. De ce crede tehnicianul că jucătorii autohtoni eşuează în străinătate
Noi detalii despre cazul care a şocat handbalul autohton. Comunicatul celor de la CSM Făgăraş Noi detalii despre cazul care a şocat handbalul autohton. Comunicatul celor de la CSM Făgăraş
VIDEO | Victorie de control. Dortmund - Hertha 1-0. Gazdele continuă cursa de urmărire a liderului şi îşi consolidează locul secund VIDEO | Victorie de control. Dortmund - Hertha 1-0. Gazdele continuă cursa de urmărire a liderului şi îşi consolidează locul secund
Prunea ţine cu jucătorii, care au decis să boicoteze meciul cu Voluntari. Declaraţia oficialului Prunea ţine cu jucătorii, care au decis să boicoteze meciul cu Voluntari. Declaraţia oficialului

A recunoscut după patru ani că a greşit! Momentul care a decis finala Champions League din 2016: "Trebuia anulat!"

Real Madrid Publicat pe 14 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19361748/1/clat.jpg

Arbitrul Mark Clattenburg a vorbit într-un interviu acordat celor de la Daily Mail despre una din erorile care l-au marcat.

S-a întâmplat chiar în finala Champions League din 2016, câştigată de Real Madrid în faţa lui Atletico după executarea penalty-urilor.

A fost 1-1 în timpul regulamentar, însă englezul spune că golul Realului ar fi trebuit anulat. Acesta regretă că asistentul nu a semnalizat un ofsaid la Sergio Ramos, în momentul deschiderii scorului.

"În acea finală Real Madrid a deschis scorul în prima repriză, dar jucătorul era puţin în ofsaid şi am realizat asta la pauză. A fost o decizie dificilă, iar asistentul meu nu a luat-o corect.

Apoi am dictat penalty pentru Atletico în a doua repriză, după un fault al lui Pepe la Torres.

Pepe era furios şi mi-a zis într-o engleză perfectă: "Niciodată penalty, Mark!" I-am răspuns că primul lor gol trebuia anulat şi asta l-a făcut să tacă
", a povestit Mark Clattenburg în Daily Mail.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele