Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

A strălucit când trebuia! Ofertă mărită pentru Denis Alibec

Superliga Publicat pe 30 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19406842/1/vlcsnap-2019-08-06-17h47m18s177.png


Marcator a două goluri în poarta celor de la FCSB, Denis Alibec (29 de ani) are programat un transfer în străinătate la finalul acestui sezon din Casa Liga 1, iar presa poloneză anunţă că Legia Varşovia, vitoare campioană, intensifică eforturile de a-l transfera pe vârful Astrei Giurgiu.
 
Legia şi Ioan Niculae au fost aproape să bată palma în ianuarie, pentru o sumă în jurul a un milion de euro, dar cel ma bogat patron din fotbalul românesc s-a răzgândit în ultimul moment, afacerea a picat, iar Legia a plătit 1,5 milioane de euro pentru mijlocaşul Bartosz Slisz. Acum, cu titlul aproape acontat, Legia vine din nou după Alibec, iar polonezii de la Sport Express au aflat ultimele detalii. Pentru că nu vor să plătească 1,5 milioane de euro, atât cât cere Ioan Niculae, polonezii pun pe masă o sumă de aproximativ un milion de euro, iar noutatea e reprezentată de banii sub formă de bonus pe care i-ar câştiga Astra: 150.000 de euro pentru fiecare sezon în care Alibec înscrie cel puţin 15 goluri.
 
Autor a 13 goluri în acest sezon, Denis se bate cu Gabi Iancu, 14 goluri, pentru titlul de golgheter în Casa Liga 1 şi ar putea ajunge la Legia după un nou titlu câştigat de polonezi. Cu patru etape înaintea finalului de campionat, formaţia din Varşovia are 11 puncte faţă de locul doi, Piast Gliwice, şi ia campionatul cu un rezultat pozitiv pe 4 iulie, contra celor de la Lech Poznan, în deplasare.

Dani Coman îl vrea plecat

Întrebat despre potenţialul transfer al celui mai bun jucător din victoria cu FCSB, Dani Coman, preşedintele Astrei, nu a stat pe gânduri: "Mă bucur foarte mult pentru Denis, este un jucător extraordinar. Sper să o ţină în continuare la fel, să marcheze goluri şi la vară să-şi găsească un contract pe măsura valorii pe care o are. Şi eu îmi doresc ca Alibec să plece, ce tot vorbim? E un jucător de mare valoare, care ne-a ajutat în multe momente, ne-am bucurat împreună de golurile pe care le-a marcat. Îmi doresc să prindă un contract pe măsura valorii, să câştige milioane de euro, aşa cum au făcut mulţi alţi jucători, care nu se ridică nici la 30% din valoarea lui Alibec", a punctat oficialul giurgiuvean.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele