Ultima oră
VIDEO | Farul - CFR Cluj 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Cojocaru marchează din nou VIDEO | Farul - CFR Cluj 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Cojocaru marchează din nou
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV

A văzut Dan Petrescu alt meci cu AZ Alkmaar? Reacţia antrenorului: ”Cred că meritam victoria!”

CFR Cluj Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20438654/1/fc-cfrcluj.jpg

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după meciul cu AZ Alkmaar, scor 0-1, că formaţia sa ar fi meritat să învingă şi că este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi.

”Sunt dezamăgit de rezultat, atât. Restul nu. Cred că meritam victoria, nici măcar egal. Repriza a doua a fost toată a noastră. Atitudinea a fost bună, a fost altceva faţă de ultimul meci. Un egal era cel puţin ce meritam.

Cred că aţi văzut ce echipă bună au. Din păcate am luat gol mult prea uşor. Acum e foarte greu să mai emitem pretenţii la calificare. Dacă făceam şi noi egal era încă deschisă (n.r.- lupta). Golul m-a supărat, pentru că n-avea voie să dea singur cu capul în careu.

În repriza a doua cred că am avut un penalti, cred că a fost un henţ clar pe care nu l-am primit. Băieţii sigur sunt supăraţi acum, dar trebuie să ridice capul pentru că urmează un meci greu cu Sepsi şi trebuie să aibă aceeaşi atitudine.

Mi s-a blocat mâna! Nu am înţeles de ce. De la stres poate... Era amorţită total. Mi s-a blocat. Bine că a fost doctorul acolo. I-am spus să vină.

(n.r.- dacă pleacă de la CFR Cluj şi acceptă să preia echipa naţională) Am venit de o lună jumate, ce să fac? Eu sunt antrenorul lui CFR, am semnat pe trei ani şi voi încerca să aduc echipa cât mai sus.” a mărturisit Dan Petrescu, la Pro X, după meci.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa AZ Alkmaar, într-un meci din etapa a treia a grupei D a Conference League. Golul a fost marcat de Karlsson, în minutul 18.

În aceeaşi grupă, Jablonec – Randers s-a terminat cu scorul de 2-2. Au marcat Cvancara 35’, 53’ pentru gazde şi Odey 36’, 90’ pentru oaspeţi.

În primele două etape ale grupei, CFR Cluj a fost învinsă în deplasare de Jablonec, scor 1-0, şi a remizat acasă cu Randers, scor 1-1.

Etapa a patra programează, la 4 noiembrie, de la ora 19:45, partidele AZ Alkmaar – CFR Cluj şi Randers – Jablonec.

Clasament: 1. AZ Alkmaar – 7 puncte, 2. Jablonec – 4 puncte, 3. Randers – 3 puncte, 4. CFR Cluj – un punct.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele