Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

A venit confirmarea oficială: „Mateiu şi Bălaşa au fost excluşi din lot!”. Declaraţiile lui Reghecampf înaintea meciului cu CFR Cluj, din Cupa României

CS Universitatea Craiova Publicat de Răzvan Cîrceag pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20403576/1/universitatea-craiova-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-13-09-2021.jpg

Laurenţiu Reghecampf a confirmat că i-a exclus din lot pe Alexandru Mateiu şi Mihai Bălaşa, cel puţin pentru următorul meci.

Cel mai tare duel din faza şaisprezecimilor de finală ale Cupei României se joacă joi, de la ora 21:30, în direct pe Look Sport+. Universitatea Craiova primeşte vizita celor de la CFR Cluj, la doar trei zile după ce s-au confruntat şi în campionat.

Înainte de această confruntare, Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă premergătoare meciului. În cadrul acesteia, antrenorul oltenilor a vorbit despre informaţiile apărute în presă, dar nu a precizat şi motivul deciziei luate.

„Mateiu şi Bălaşa au fost excluşi din lot pentru meciul cu CFR. Punct. Din motive pe care le-am transmis jucătorilor, care ştiu ce au de făcut pe viitor. Au fost excluşi doar pentru meciul de Cupă, nu din lotul echipei”, a spus tehnicianul.

Declaraţiile lui Reghecampf înainte de duelul cu CFR Cluj

„Sper ca băieţii noştri să aibă o altă prezentare, o altă atitudine. Jucăm acasă, un meci decisiv pentru a merge mai departe. Am discutat după ultima partidă, sper ca ei să fi înţeles ce le-am transmis, că mâine seară să avem o atitudine mult mai bună şi să ne calificăm mai departe. Câştigarea Cupei este un obiectiv pentru noi, trebuie să ne sacrificăm pentru asta, să facem tot ce putem.

Principalul nostru obiectiv este câştigarea campionatului, le-am spus asta şi jucătorilor. Cupa este o competiţie foarte dificilă, avem un singur meci unde trebuie te concentrezi, să dai importanţă foarte mare la tot ce se întâmplă pentru a putea să te califici mai departe.

Suntem obligaţi să facem un joc bun pentru noi, pentru fani şi club. Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ce ne-am dorit, ceea ce ar trebui să arate jucătorii noştri. Nu este o revanşă, ci un simplu meci, care este foarte important. Dan Petrescu are luxul de a avea 3 echipe. Să fiţi siguri că va trimite o echipă competitivă pe teren. Şi ei îşi doresc să meargă mai departe. Indiferent de ce echipă va folosi CFR Cluj, noi vom alinia o echipă cu jucătorii cei mai în formă”, a mai spus Reghecampf.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri