Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Abdoulaye Ba a dezvăluit cine l-a influenţat să vină la Dinamo. ”Sfatul pe care el mi l-a acordat a fost să vin aici, deoarece este un club cu o istorie foarte bogat”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 17 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19517153/1/ab.jpg

Abdoulaye Ba este unul din transferurile bifate pe ultima sută de metri de către Dinamo. Senegalezul a declarat că un rol important în decizia de a veni la ”câini” l-a avut Răzvan Raţ, fostul său coechipier de la Rayo Vallecano, cu care a jucat doi ani.

Ba a început fotbalul la Academia de juniorii a clubului FC Porto şi a evoluat în carieră pentru FC Porto B, FC Porto, Sporting Covilha, Academica Coimbra, Vitoria Guimaraes, Rayo Vallecano, Fenerbahce, Alanyaspor, 1860 München şi Deportivo La Coruna.

”Am vorbit înainte de a veni aici cu câţiva prieteni. Am vorbit cu Răzvan Raţ aproape orice, despre cum e viaţa de aici şi cum este lumea în România. Sfatul pe care el mi l-a acordat a fost să vin aici la Dinamo, deoarece este un club cu o istorie foarte bogată. Eu, de când am venit aici, în România, mă simt foarte bine, lumea este chiar foarte prietenoasă.

Cu Raţ am jucat doi ani de zile. Am mai vorbit şi cu Borja Valle, care a ajuns la club înaintea mea. Când eram tânăr, îmi plăceau Atletico Madrid şi AC Milan, iar acolo am avut ocazia să-l văd pe 'Mister'. Să am ocazia să-l văd a fost extraordinar, sunt sigur că mă va ajuta foarte mult în carieră experienţa lui”, a spus Ba, într-un interviu pentru Pro TV.

Jucătorul are şapte selecţii în prima reprezentativă din Senegal. Pentru Senegal U23, Abdoulaye Ba a jucat patru meciuri şi a marcat un gol.

Abdoulaye Ba este campion al Portugaliei cu FC Porto în 2013, de două ori câştigător al Cupei Portugaliei cu FC Porto (2010) şi Academica Coimbra (2012), iar de trei ori a cucerit Supercupa Portugaliei cu FC Porto (2009, 2012, 2013).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele