Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Absenţă de ultimă oră la CFR Cluj! Itu are COVID-19 şi nu joacă împotriva Craiovei

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20111117/1/rps9832.jpg

Absenţe importante pentru CFR Cluj în meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, programat azi, de la ora 21:30, în direct pe Look Sport+! Ultima pierdere pentru echipa lui Edi Iordănescu este mijlocaşul Cătălin Itu, care a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Itu a prezentat simptome ale infectării cu COVID-19 şi s-a simţit din ce în ce mai rău în cursul zilei de duminică, potrivit Fanatik.

Cătălin Itu este unul dintre jucătorii eligibili pentru regula U21, astfel că Edi Iordănescu va avea o misiune complicată să aleagă cei doi jucători tineri din primul ‘11’.

CFR Cluj mai are trei absenţi importanţi pentru meciul cu Universitatea Craiova. Ciprian Deac şi Valentin Costache sunt suspendaţi, iar Vinicius este accidentat.

După remiza FCSB cu Sepsi, scor 1-1, CFR Cluj poate să încheie sezonul regulat al Ligii 1 pe primul loc, în cazul unei victorii la Craiova. Totuşi, a treia clasată n-a mai pierdut pe arena 'Ion Oblemenco' din 18 decembrie 2020.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20111117/2/clasament-cfr-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele