Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Absenţa lui Erling Haaland se prelungeşte. Nici naţionala Norvegiei nu poate miza pe el

Borussia Dortmund Publicat pe 4 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20417164/1/haaland-1.jpg

Atacantul Erling Haaland este accidentat şi nu va evolua nici pentru naţionala Norvegiei, în meciurile programate în perioada următoare, asta după ce nu a putut evolua nici pentru echipa de club, pentru Borussia Dortmund, în meciul cu FC Augsburg, din campionatul Germaniei.

Salut, prieteni! Regret că nu sunt apt pentru meciurile naţionalei, mi-ar fi plăcut să fiu alături de voi. Mult succes Norvegiei!”, a postat Erling Haaland.

Nordicul nu a jucat nici în meciul nemţilor cu Sporting Lisabona, din Liga Campionilor, dar nici în cel cu Borussia Monchengladbach, din Bundesliga.

”Maşinăria” de goluri Erling Haaland (21 de ani) este dorită de tot mai multe cluburi importante. Nordicul a intrat în atenţia acestora cu evoluţii senzaţionale la Borussia Dortmund, iar cel mai insistent club care vrea să îi obţină semnătura este, se pare, Real Madrid.

Totul se leagă, iar transferul lui Haaland la Real Madrid pare doar o chestiune de timp. Mai nou, chiar Joachim Watzke, directorul nemţilor, a recunoscut că nordicul e tentat de o experienţă la echipa din capitala Spaniei:

El este o personaliate independentă. Oricum, la un moment dat, el va juca la unul dintre cele mai mari cluburi din lume, deşi el deja joacă la unul dintre cele mai bune. Dar acum, bineînţeles, Real Madrid îl atrage”.  A spus oficialul nemţilor.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri