Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

AC Milan a împrumutat un jucător de la Real Madrid

AC Milan Publicat pe 4 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19470670/1/brahim.jpg

AC Milan l-a împrumutat pe mijlocaşul spaniol Brahim Diaz de la Real Madrid, anunţă AS.

Mijlocaşul ofensiv, dorit de mai mult timp de formaţia italiană, a ajuns la Milano şi a semnat un contract valabil până în 2021, fără opţiunea unui transfer definitiv. 

Real Madrid nu vrea sub nicio formă să se despartă de Brahim Diaz, pe care îl consideră un jucător important pentru viitorul clubului.

În vârstă de 21 de ani, Brahim Diaz este legitimat la Real Madrid din ianuarie 2019, atunci când a fost transferat de la Manchester City. În ultimul an şi jumătate, spaniolul a jucat doar 21 de meciuri pentru Real Madrid, reuşind două goluri şi trei assist-uri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele