Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

AC Milan, donaţie importantă pentru lupta împotriva COVID-19. Câţi bani s-au strâns

Serie A Publicat pe 28 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19318216/1/ac-milan.jpg

AC Milan a anunţat, sâmbătă, că a strâns printr-o campanie a fundaţiei sale, acţiune care este încă activă, aproape jumătate de milion de euro pentru lupta împotriva coronavirusului.Din totalul sumei, AC Milan a donat 250.000 de euro, iar membri, conducători şi fani ai echipei milaneze încă aproape un sfert de milion de euro.

Banii vor ajunge la autorităţile regionale pentru a fi folosite în lupta împotriva Covid-19. În plus, fanii milanezi din China au donat 12.000 de măşti care vor ajunge la spitalul din Milano.

”La Liga Santander Fest”, transmis de LOOK PLUS de la ora 19:00

La Liga se uneşte pentru un scop nobil, strângerea de fonduri pentru lupta împotriva COVID-19. Este vorba de un concert caritabil, în care se implică artişti şi fotbalişti din Spania. Toţi banii vor fi donaţi spitalelor, pentru cumpărarea aparaturii necesare. Evenimentul ”La Liga Santander Fest” este transmis de LOOK PLUS, de la ora 19.00. Lista personalităţilor care se implică este următoarea:

 

  •     Artişti: Aitana, Alejandro Sanz, Antonio Carmona, Antonio José, Antonio Orozco, Ainhoa ​​Arteta, Beret, Cami, Danna Paola, David Bisbal, Diogo Piçarra, El Arrebato, José Mercé, Juanes, Juan Magan, Lang Lang, Lola Índigo, Lucas Vidal, Luciano Pereyra, Luis Fonsi, Manuel Carrasco, Miriam Rodríguez, Mon Laferte, Morat, Pablo Alborán, Pablo López, Raphael, Rosario, Sebastián Yatra, Taburete, Tini şi Vanesa Martín.
  •     Fotbalişti: Iker Muniain, de la Athletic Club; Koke şi Saúl, de la Atlético de Madrid; Oier Sanjurjo, de la CA Osasuna; Unai Bustinza de la CD Leganés; Manu García, de la Deportivo Alavés; Gerard Piqué şi Iván Rakitic, de la FC Barcelona; Jorge Molina şi Jaime Mata, de la Getafe CF; Víctor Díaz, de la Granada CF; José Luis Morales, de la Levante UD; Hugo Mallo, de la RC Celta; Javi López şi Wu Lei, de la RCD Espanyol din Barcelona; Xisco Campos, de la RCD Mallorca; Joaquín, de la Real Betis Balompié; Sergio Ramos şi Lucas Vázquez, de la Real Madrid CF; Asier Illarramendi, al Royal Society; Javi Moyano din Real Valladolid CF; Sergi Enrich, de la SD Eibar; Jesús Navas, din Sevilla FC; Dani Parejo şi Rodrigo Moreno, de la Valencia CF şi Santi Cazorla, de la Villarreal CF.

Cincizeci de artişti şi fotbalişti se unesc pentru a învinge COVID-19 în 'LaLiga Santander Fest'

Obiectivele sunt să strângă fonduri pentru achiziţia de rechizite medicale şi să acorde putere fanilor în această perioadă de carantină. Festivalul de caritate va fi prezentat de Eva González şi Toni Aguilar şi va participa Rafa Nadal.

Peste cincizeci de artişti şi fotbalişti vor participa sâmbătă la 'LaLiga Santander Fest' , un festival caritabil de importanţă internaţională organizat de LaLiga în colaborare cu Banco Santander, Universal Music şi restul sponsorilor, jucătorilor, cluburilor, artiştilor şi GTS.

Obiectivul acestui macroconcert este, pe de o parte, să strângă fonduri pentru cumpărarea de materiale sanitare pentru combaterea pandemiei COVID-19 şi, pe de altă parte, să sprijine fanii care sunt obligaţi să rămână acasă în aceste săptămâni de carantină (...)”, sună o parte din comunicatul emis de La Liga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele