Ultima oră
De la Rapid în Finlanda. Cu ce echipă a semnat Brighton Labeau De la Rapid în Finlanda. Cu ce echipă a semnat Brighton Labeau
Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal" Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal"
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"

AC Milan, la un pas de a perfecta al doilea transfer al verii. Suma ar fi una modică

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19421145/1/kja.jpg

AC Milan vrea să activeze clauza de transfer a lui Simon Kjaer (31 de ani). Fundaşul danez a evoluat la ”diavoli” în acest sezon şi s-a făcut remarcat, iar prin urmare oficialii au demarat negocieri cu cei de la Sevilla, de care aparţine pentru a-l păstra definitiv în lot.

Suma de transfer ar fi de 3,5 milioane de euro, conform presei din Italia. Kjaer ar urma să fie al doilea transfer perfectat în această vară.

Alexis Saelemaekers (24 de ani) a fost prima mutare de la AC Milan, acesta a semnat până în 2024. Belgianul a fost cumpărat definitiv de la Anderlecht, care l-a dat împrumut la formaţia din Serie A în acest sezon.

Conform presei din Italia, pentru transferul definitiv au fost necesari 7,3 milioane de euro.

Saelemaekers a evoluat în 6 partide de campionat, fără să marcheze vreun gol. Iar conform Transfermarkt este cotat la 6,3 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele