Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

AC Milan pune pe banca tehnică un nume surpriză la meciul cu Napoli, după ce Stefano Pioli a fost confirmat cu Covid

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 17 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19598305/1/pio.jpg

Cei de la AC Milan au dat un comunicat de presă, prin care au anunţat că antrenorul Stefano Pioli a fost depistat sâmbătă dimineaţa cu Coronavirus. Acesta se simte bine şi a fost plasat în izolare.

Liderul din Serie A avea programat sâmbătă după-masa un antrenament, care a fost anulat. De luni lucrurile vor reveni la normal, în vederea pregătirii următorului meci de campionat, contra celor de la Napoli.

"AC Milan anunţă că Stefano Pioli a dat rezultate pozitive în urma unui test rapid efectuat în această dimineaţă. Autorităţile sanitare au fost informate, iar antrenorul, care în prezent nu prezintă simptome, a intrat în carantină la domiciliu. Toate celelalte teste efectuate de echipă şi personal au fost negative. Drept urmare, sesiunea de antrenament de astăzi a fost anulată. Antrenamentele de dinaintea meciului cu Napoli se vor relua luni, sub rezerva verificărilor prevăzute în protocolul federal.", este comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Pe banca tehnică la meciul cu Napoli va sta Daniele Bonera (39 de ani), fost fotbalist al ”rossonerilor”, care face parte din staff-ul lui Pioli.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele