Ultima oră
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

AC Milan, tatonări pentru a mai aduce un fotbalist de la Real Madrid. Mutarea s-ar putea realiza în curând

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 21 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19741111/1/jov.jpg

Luka Jovic nu impresionează la Real Madrid, iar ”galacticii” se gândesc să îl vândă la următoarea fereastră de transfer. De fotbalistul de 22 de ani din Serbia s-au interesat cei de la Manchester United, conform Transfermarketweb.com. De asemenea, AC Milan şi-a manfifestat interesul pentru atacant încă de la începtul anului, dar deocamdată nu se ştiu date concrete.

Jovic a fost transferat în 2019, de la Frankfurt, pentru suma de 63 de milioane de euro.

Formaţia din Serie A a demarat în ultimele zile a reluat tatonările, după o perioadă în care părea că interesul a dispărut. Cei de la SempreMilan scriu că Paolo Maldini, directorul sportiv al echipei va avea o discuţie cu impresarul lui Jovic, pentru a pune la cale toate detaliile transferului. Deocamdată nu se cunoaşte suma de transfer, dar se ia în calcul inclusiv varianta unui împrumut, notează sursa amintită mai sus.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele