Ultima oră
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional

Academica Clinceni a adus al doilea fotbalist de la Hermannstadt într-o singură zi

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 16 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19483005/1/dum.jpg

Campania activă de transferuri a celor de la Hermannstadt are şi efecte secundare. Trupa pregătită de Ruben Albes a renunţat marţi la serviciile lui Lucian Dimitriu (27 de ani).

La scurt timp, mijlocaşul a ajuns la o înţelegere cu cei de la Academica Clinceni, cu care a semnat până în anul 2022.

"Mă simt plin de entuziasm şi dornic să ajut echipa. Vreau să mă integrez cât mai repede şi să ajut echipa să îndeplinească toate obiectivele din acest sezon. Sunt un mijlocaş care face ambele faze şi ma consider un jucător muncitor. Îmim place foarte mult Sergio Ramos, chiar dacă nu este mijlocaş. Este un profeisonist şi un învingător. Mergând mai departe – echipa preferată este Real Madrid", a fost declaraţia lui Dumitriu.

Azi a mai fost adus un jucător de la Hermannstadt

Mijlocaşul ofensiv Andrei Cordea este ultimul transfer al celor de la Academica Clinceni. Acesta este eligibil pentru regula U-21, astfel va fi o soluţie pentru titularizare.

Cordea a început fotbalul la Ardealul Cluj, după care a plecat în Italia, unde a terminat junioratul la Novara, de unde a revenit în România, vara trecută, la Hermannstadt, iar acum a semnat cu trupa lui Ilie Poenaru, din postura de liber de contract.

“Mă simt bine. Am avut deja primul antrenament. Este greu, dar pas cu pas voi ajunge la cel mai înalt nivel. Îmi doresc să joc cât mai mult şi să ajut echipa să atingă toate obiectivele. Iar evoluţia mea şi rezultatele echipei să mă aducă în atenţia echipei naţionale de tineret. Sunt un jucător serios, muncitor şi întotdeuna optimist. Îmi place foarte mult Mesut Ozil, iar ca echipă sunt atras de Barcelona.”, a declarat Cordea.

Mijlocaşul este cotat de Transfermarkt la suma de 150.000 de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt