Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Academica Clinceni a adus un jucător eligibil U-21, format în Italia

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 16 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19482900/1/cor.jpg

Mijlocaşul ofensiv Andrei Cordea este ultimul transfer al celor de la Academica Clinceni. Acesta este eligibil pentru regula U-21, astfel va fi o soluţie pentru titularizare.

Cordea a început fotbalul la Ardealul Cluj, după care a plecat în Italia, unde a terminat junioratul la Novara, de unde a revenit în România, vara trecută, la Hermannstadt, iar acum a semnat cu trupa lui Ilie Poenaru, din postura de liber de contract.

“Mă simt bine. Am avut deja primul antrenament. Este greu, dar pas cu pas voi ajunge la cel mai înalt nivel. Îmi doresc să joc cât mai mult şi să ajut echipa să atingă toate obiectivele. Iar evoluţia mea şi rezultatele echipei să mă aducă în atenţia echipei naţionale de tineret. Sunt un jucător serios, muncitor şi întotdeuna optimist. Îmi place foarte mult Mesut Ozil, iar ca echipă sunt atras de Barcelona.”, a declarat Cordea.

Mijlocaşul este cotat de Transfermarkt la suma de 150.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri