Ultima oră
Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”

Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”
Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”
COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României

COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României
Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României

Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României
LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii” LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării

Puştii lui Petrescu au adus victoria! VIDEO | Costache şi Petrila, decisivi în Academica Clinceni - CFR 1-2

Superliga Publicat pe 23 aug 2020
mail-share icon Email
CFR Cluj a început cu o victorie noul sezon din Casa Liga 1, 2-1 la Clinceni, cu Academica, după un meci decis de tânărul Claudiu Petrila, în minutul 75.
 
Cu gândul la Dinamo Zagreb, Dan Petrescu a trimis în teren tot ce a avut mai bun la dispoziţie, iar startul a fost unul perfect. În minutul 15, după un fault acuzat de MM Stoica, Deac l-a servit pe Costache, iar tânărul atacant a marcat primul său gol după 301 zile. Ajuns în zona de control a lui Petrescu, meciul s-a schimbat imediat după pauză, când Boli l-a faultat în careu pe Markovic, iar Cebotaru a marcat din penalty pentru 1-1.

Dan Petrescu a nimerit schimbările

Apoi, jocul celor de la CFR Cluj a arătat destul de rău, cu o linie de mijloc incapabilă să impună un ritm alert şi cu jucătorii ofensivi foarte şterşi. Lucru remarcat şi de Dan Petrescu, care i-a trimis în teren pe Chipciu, Debeljuh şi Petrila, în speranţa că va da restartul aşteptat în atac. Fără să strălucească, clujenii au găsit şansa în minutul 75, când Deac a centrat la Chipciu, Alex i-a întors frumos mingea cu capul lui Petrila, iar tânărul atacant a finalizat pe măsura fazei. Cu 15 minute la dispoziţie, Academica a găsit suflul necesar pentru a crea pericol, iar Chandarov a ratat incredibil, în minutul 87, din poziţie foarte bună. A rămas 2-1, iar CFR merge la meciul cu Dinamo Zagreb cu moralul bun.

Academica - CFR 1-2 (Cebotaru pen. 48 / Costache 15, Petrila 75)

  • Clinceni: G. Vâlceanu - Pashov, Jutric, Patriche Nichita, M. Dobrescu - Fl. Achim (Pârvulescu 82), Cebotaru M. Şerban 77), Ventura, C. Dumitru (Gliga 82) - Markovic (Chandarov 62), Boiciuc (Chumchukov 77)
  • Rezerve: G. Ureche,  Fl. Sandu,  M. Vanghele 
  •  
  • CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Boli, Cestor, Camora - Itu (Debeljuh 58), Bordeianu, Djokovic (Hoban 46)- C. Deac, Rondon (Chipciu 57), V. Costache (Petrila 69)
  • Rezerve: I. Rus - D. Ciobotariu, Butean, Al. Păun, Golofca,

Minutul 74: GOL CFR CLUJ! Deac centrează de pe dreapta, Chipciu aşază perfect mingea pentru Petrila, iar puştiul intrat acum câteva minute finalizează frumos pentru 2-1!



Minutul 48: GOL ACADEMICA! Boli îl faultează în careu pe Markovic, Cătălin Popa arată penalty, iar Cebotare transformă fără emoţii.



Minutul 15: GOL CFR! Deac pasează în centrul careului, Costache şutează din prima şi îl învinge pe Vâlceanu.



17:10 Avem cele două echipe de start. Boli revine printre titulari, iar Dan Petrescu trimite cea mai bună formaţie pe care o putea alinia.

Între meciurile din primele două tururi preliminare ale Ligii Campionilor, CFR Cluj joacă pe terenul Clinceniului, în faţa unei echipe care nu i-a pus nicio problemă în ediţia trecută a campionatului. CFR Cluj a învins-o pe Clinceni atât în turul sezonului regulat, cu scorul de 4-1, cât şi în returul din Gruia, la scor de neprezentare.

La mijlocul acestei săptămâni, CFR Cluj a obţinut calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României a trecut cu 2-0 de campioana Maltei, Floriana, la capătul unui meci mai greu decât părea la prima vedere. Mike Cestor şi Cătălin Golofca au marcat golurile echipei lui Dan Petrescu. Pentru CFR Cluj urmează o partidă mult mai dificilă în faţa campioanei Croaţiei, Dinamo Zagreb, miercuri, 26 august, în Gruia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele