Ultima oră
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"

Academica Clinceni e interesată de Lucian Filip. Mijlocaşul s-a despărţit de FCSB la finalul sezonului trecut

Academica Clinceni Publicat pe 22 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20256571/1/lucian-filip.jpg

Academica Clinceni a devenit în ultimii ani o echipă care a transferat mulţi jucători care au evoluat, cândva, la FCSB. Vrea să repete strategia şi în această vară, iar pe lista ilfovenilor se află Lucian Filip (30 de ani). Mijlocaşul este liber de contract după ce a plecat de la FCSB la finalul campionatului trecut.

Potrivit ProSport, Lucian Filip este dorit de una dintre cele mai bune echipe ale play-off-ului din Casa Liga 1, sezonul trecut. Academica Clineni vrea să îşi îmbunătăţească lotul prin transferul unui jucător cu mare experienţă, dar care în ultimii ani nu a jucat prea mult. A fost accidentat.

Venit în 2007 la FCSB, Lucian Filip a fost împrumutat, în timp, la echipele Unirea Urziceni, FC Snagov şi Concordia Chiajna. Pentru echipa patronată de Gigi Becali, mijlocaşul a jucat 181 de partide, a marcat de 7 ori şi a oferit 7 pase decisive.

A şi câştigat cinci trofee, trei campionate (2013, 2014 şi 2015), două Cupe ale României (2015 şi 2020).

Am venit la acest club în 2007, din care am lipsit un an şi jumătate. Chiar vreau să muţumesc clubului pe această cale. Aş vrea ca toţi jucătorii care au accidentări să fie trataţi cum am fost tratat eu la acest club.

Cel mai important şi greu moment a fost revenirea la FCSB, de la Chiajna. Mi s-a părut foarte greu, pentru că erau alte cerinţe, presiune, dar în acelaşi timp a fost şi frumos, pentru că am îmbrăcat acest tricou. Eu mi-am îndeplinit un vis.

Este o dezamăgire ce s-a întâmplat în acest sezon, este dureros ce s-a întâmplat, mai ales că ultimul meci ne-a adus aici, să jucăm aici. Sper ca din această experienţă să învăţăm să nu mai ajungem în acest punct”, spunea Filip despre experinţa sa la FCSB şi despre sezonul trecut.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri