Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Academica Clinceni e interesată de Lucian Filip. Mijlocaşul s-a despărţit de FCSB la finalul sezonului trecut

Academica Clinceni Publicat pe 22 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20256571/1/lucian-filip.jpg

Academica Clinceni a devenit în ultimii ani o echipă care a transferat mulţi jucători care au evoluat, cândva, la FCSB. Vrea să repete strategia şi în această vară, iar pe lista ilfovenilor se află Lucian Filip (30 de ani). Mijlocaşul este liber de contract după ce a plecat de la FCSB la finalul campionatului trecut.

Potrivit ProSport, Lucian Filip este dorit de una dintre cele mai bune echipe ale play-off-ului din Casa Liga 1, sezonul trecut. Academica Clineni vrea să îşi îmbunătăţească lotul prin transferul unui jucător cu mare experienţă, dar care în ultimii ani nu a jucat prea mult. A fost accidentat.

Venit în 2007 la FCSB, Lucian Filip a fost împrumutat, în timp, la echipele Unirea Urziceni, FC Snagov şi Concordia Chiajna. Pentru echipa patronată de Gigi Becali, mijlocaşul a jucat 181 de partide, a marcat de 7 ori şi a oferit 7 pase decisive.

A şi câştigat cinci trofee, trei campionate (2013, 2014 şi 2015), două Cupe ale României (2015 şi 2020).

Am venit la acest club în 2007, din care am lipsit un an şi jumătate. Chiar vreau să muţumesc clubului pe această cale. Aş vrea ca toţi jucătorii care au accidentări să fie trataţi cum am fost tratat eu la acest club.

Cel mai important şi greu moment a fost revenirea la FCSB, de la Chiajna. Mi s-a părut foarte greu, pentru că erau alte cerinţe, presiune, dar în acelaşi timp a fost şi frumos, pentru că am îmbrăcat acest tricou. Eu mi-am îndeplinit un vis.

Este o dezamăgire ce s-a întâmplat în acest sezon, este dureros ce s-a întâmplat, mai ales că ultimul meci ne-a adus aici, să jucăm aici. Sper ca din această experienţă să învăţăm să nu mai ajungem în acest punct”, spunea Filip despre experinţa sa la FCSB şi despre sezonul trecut.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri