Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Academica Clinceni, lovită de probleme, înainte de meciul cu Sepsi. ”Avem multe incertitudini, avem şi suspendaţi, din păcate”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 19 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19993054/1/ip.png

Academica Clinceni are parte de un meci foarte greu în etapa XXIV din Casa Liga 1. Ilfovenii vor juca pe terenul lui Sepsi, formaţie care ocupă locul 4 şi se poate bucura în sfârşit de faptul că nu mai are lotul decimat de Covid. Confruntarea este sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe Look Sport+.

Ilie Poenaru nu este deloc optimist, la conferinţa de presă tehnicianul a declarat că are probleme de lot, lipesc mulţi titulari şi este puţin probabil că aceştia să fie recuperaţi până la ora de start.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, întâlnim o echipă bună, care a investit foarte mult, care are la dispoziţie un lot de 35 de jucători, cu dubluri, cu tripluri pe posturi. E o echip foarte agresivă, care nu îţi oferă spaţii şi nu îşi dă voie să joci, o echipă care se simte foarte bine pe propriul teren.

Ţinând cont că noi venim după două meciuri împotriva unor echipe foarte bune care îşi doresc câştigarea campionatului, în care nu am pierdut, am luat patru puncte, avem încredere, mergem cu entuziasm şi ne dorim să facem un rezultat foarte bun.

Avem multe incertitudini, avem şi suspendaţi, din păcate. Ne lipsesc jucători importanţi, care au jucat meciul trecut, lipsesc 3-4 titulari. Nu ştim dacă vom reuşi să îi recuperăm până la ora meciului, dar asta este. Şi noi avem la dispoziţie un lot bun, echilibrat şi cei care vor intra să sperăm că nu vor face simţită lipsa celor care au jucat în meciurile trecute”, a spus Ilie Poenaru, la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri