Ultima oră
VIDEO | Chindia n-a reuşit să producă surpriza în faţa CFR-ului! Totuşi a pierdut la limită, iar pe final a presat campioana României VIDEO | Chindia n-a reuşit să producă surpriza în faţa CFR-ului! Totuşi a pierdut la limită, iar pe final a presat campioana României
Oana Borş a vorbit despre accidentarea din meciul cu Iran. ”Mi-au spus că e ok la oase, urmează să fac un RMN” Oana Borş a vorbit despre accidentarea din meciul cu Iran. ”Mi-au spus că e ok la oase, urmează să fac un RMN”
Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua.  ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua. ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c
Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner
Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider
Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok” Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok”

Academica Clinceni se înscrie pe lista echipelor care au cerut intrarea în insolvenţă

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20444517/1/academica-clinceni-uta-arad-liga-1-casa-pariurilor-25-10-2021.jpg

UTA Arad a învins luni, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Academica Clinceni, în etapa a 13-a din Casa Liga 1.

Ionuţ Chirilă a obţinut un singur punct de când a preluat echipa, iar cel mai probabil, iar în acest ritm, zilele lui sunt numărate pe banca tehnică. Cu toate acestea, primarul din Clinceni a anunţat că acesta va continua pentru moment.

„Am fost la meci, am pierdut pe nişte greşeli de portar, asta ni se întâmplă. Dobre e un copil. Dacă a fost o şedinţă între preşedinte şi antrenor, e bine să-i întrebaţi pe ei. Decizia dacă Ionuţ Chirilă va continua o are doar antrenorul”, a declarat Budeanu pentru GSP.

Au cerut intrarea în insolvenţă

Ilfovenii au probleme şi pe spectrul financiar. Cei de la Fanatik scriu că s-a cerut intrarea în insolvenţă. Cererea a fost înregistrată marţi şi urmează să fie examinată de judecător pentru a fi aprobată.

Pe lângă problemele legate de plata salariilor, cei de la Clinceni au de echitat 6.000 de euro către Adi Popa, fostul lor jucător.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri