Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO: Academica Clinceni - Sepsi Sfântu-Gheorghe 2-0. Ilfovenii au avut un meci surprinzător de uşor, în care adversarii nu au creat pericol

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19570659/1/sep.jpg

Academica Clinceni a câştigat cu scorul de 2-0, contra celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe, în primul meci al zilei din Casa Liga 1.

Partida a fost una la discreţia trupei pregătite de Ilie Poenaru, care a ratat o sumedenie de ocazii, în faţa unui adversar care nu a opus aproape deloc rezistenţă. Scorul a fost dechis de Chunchukov, atacantul bulgar care a intrat în minutul 6 şi a punctat cu un şut plasat.

Cei de la Clinceni au ratat un penalty, prin Raul Rusescu, în minutul 41, dar fostul atacant al celor de la FCSB şi-a luat la scurt timp revanşa şi a stabilit scorul final, încă din prima repriză. Acesta a profitat de o greşeală a defensive adverse, care l-a lăsat complet singur în careu.

------------------------------------

Clinceni - Sepsi 2-0 (Chunchukov 15, Rusescu 43)

ECHIPELE DE START:

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Gardoş, Dobrescu – Cebotaru, Cascini – Cordea, C. Tănase, Morar – Rusescu
Rezerve: Ureche, Achim, Petrescu, Chandarov, Boiciuc, Chunchucov, Andronic, Patriche, Dumitru
Antrenor: Ilie Poenaru

Sepsi: Niczuly – Deligiannidis, Bouhena, Mitrea, Ştefănescu – Aganovic, Vaşvari, I. Fulop – Dragomir, Bajrovic, L. Fulop
Rezerve: Fernandez, Golofca, Nouvier, Fofana, Purecere, Ştefan, Petrila, Tincu, Achahbar
Antrenor: Leo Grozavu

 

Minutul 90+3: Fluier final!

Minutul 85: Boiciuc vede şi el cartonaşul galben.

Minutul 76: Triplă schimbare la Clinceni. Ilie Poenaru întăreşte defensiva pe final de meci. Ies Gardoş, Tănase şi Rusescu, intră Patriche, Boiciuc, respectiv Petrescu.

Minutul 71: Leo Grozavu face ultima schimbare. Intră tânărul Petrila în locul lui Aganovic.

Minutul 64: Cel mai activ om de pe teren, Chunchucov este schimbat cu Dumitriu.

Minutul 63: O nouă schimbare la Sepsi. Iese I. Fulop, intră Achahbar.

Minutul 58: Asediu la poarta lui Sepsi! Chunchucov are o nouă mare ocazie. Bulgarul trimite din foarfecă puţin peste poartă.

Minutul 53: Clinceniul pleacă pe un contraatac rapid. Cristi Tănase şutează din interiorul careului, dar Niczuly respinge în corner, cu un reflex de senzaţie.

Minutul 46: Dublă schimbare la Sepsi. Ies L. Fulop şi Bajrovic, intră Golofca, respectiv Nouvier. Grozavu forţează compartimentul ofensiv.

Minutul 43: GOL Clinceni! Raul Rusescu îşi ia revanşă, după o mare greşeală făcută a lui Deligiannidis. Mijlocaşul lui Sepsi a deviat greşit un balon cu capul, iar Rusescu a fost pe fază şi a finalizat singur în careul advers.

Minutul 41: Niczuly apără lovitura executată de Raul Rusescu. Fostul atacant de la FCSB a tras aproape de centrul porţii, iar portarul lui Sepsi a fost la post.

Minutul 40: Arbitrul dictează penalty, după ce Vaşvari îl faultează pe Chunchucov în careu!

Minutul 32: Bouhenna este avertizat, după un fault la Chunchukov.

Minutul 29: Ocazie mare pentru Clinceni. Ilfovenii sunt la un pas de a majora scorul. Cristi Tănase centrează în careu, dar Chunchukov şi Rusescu se încurcă reciproc.

Minutul 20: Aganovic are o şansă bună de a egala. Dar şutul acestuia din interiorul careului este prins de Vâlceanu.

Minutul 15: GOL Clinceni! Chunchukov speculează o eroare mare în defensiva trupei lui Leo Grozavu, intră în careu, trage pe jos şi îl învinge pe Niczuly, care nu reuşeşte să se întindă suficient pentru a respinge.

Minutul 11: Schimbare rapidă şi la Sepsi. Iese Dragomir, intră Purece

Minutul 10: Noul intrat Chunchukov trage mult peste poarta lui Sepsi, după un corner executat de Codrea.

Minutul 6: O nouă schimbare foarte rapidă. Ilie Poenaru îl scoate pe Morar şi îl introduce pe Chunchucov.

Minutul 2: Cartonaş galben acordat rapid. Cebotaru este avertizat, după un fault la Achim.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------------

Primul meci al zilei din Casa Liga 1 le opune pe Academica Clinceni şi Sepsi Sfântu-Gheorghe. Partida este în direct pe Look Sport+, sâmbătă de la ora 12:30.

Ambele formaţii au un start de sezon excelent, iar echipa lui Leo Grozavu ar putea urca pe locul secund, peste CFR Cluj şi FCSB.

Nici cei de la Clinceni nu stau rău deloc, fiind pe locul 8, cu 10 puncte. Echipa pregătită de Ilie Poenaru vine cu un moral excepţional, după ce etapa trecută au administrat primul eşec stagional liderului Universitatea Craiova, scor 1-0.

Echipele probabile:

Clinceni :1. Vâlceanu - 6. Paşov, 15. Jutrici, 29. Patriche, 21. M. Dobrescu - 37. Cebotaru, 24. Cascini - 7. P. Petrescu, 23. Ciunciukov, 25. A. Cordea - 28. Andronic

Sepsi: 33. Niczuly - 88. Dimitrov, 29. Bouhenna, 3. B. Mitrea, 96. Fl. Ştefan - 77. Aganovici, 8. Vaşvari - 90. Golofca, 7. G. Dragomir, 11. Ştefănescu - 18. Safranko
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele