Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Academica joacă pe cartea atacului! Trei atacanţi transferaţi într-o singură zi, doi dintre ei cu experienţă la echipele lor naţionale

Academica Clinceni Publicat pe 7 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20280497/1/clinceni1.jpg

Academica Clinceni anunţă că a completat linia ofensivă cu nume noi. Este vorba de doi jucători – Donatas Kazlauskas (mijlocaş stânga) şi Steven Goma (atacant).

Donatas Kazlauskas este un internaţional lituanian, în vârstă de 27 de ani. A jucat în cariera sa pentru Zalgiris, Atlantas şi Riterai în ţara natală. A mai evoluat în Polonia, la Lechia Gdansk şi Olimpia Grudziadz. Sezonul precedent a jucat în Ucraina, la Lvov. A evoluat şi în 24 de meciuri pentru naţionala Lituaniei. A semnat un contract valabil doi ani.

"În România este un fotbal bun. Sunt câţiva fotbalişti din Lituania care joacă aici şi am primit recomandări bune. Bineînţeles că a contat şi performanţa din sezonul precedent. Obiectivul meu este să ajut echipa să obţină cel puţin aceleaşi rezultate. Cel mai important este să lupt pentru echipă şi atunci voi avea şi satisfacţie personală. Îmi doresc ca în sezonul viitor să am cât mai multe rezultate bune, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională.", a declarat Donatas Kazlauskas, noul atacant al Academicii Clinceni.

În cantonamentul din Bulgaria a ajuns şi Steven Goma. Un atacant în vârstă de 19 ani care a crescut în Franţa. A ajuns apoi în Liga a II-a din România. A jucat la Pandurii Tg Jiu în 15 meciuri şi a marcat un gol împotriva formaţiei FC U Craiova, echipa care a promovat de pe primul loc în Liga I. A semnat un contract valabil 3 ani.

"Am fost convins de ambiţiile şi obiectivele clubului de a fi printre cele mai bune din România. Este un club care a crescut de la an la an. Voi face totul pentru a câştiga încrederea antrenorului şi să ajut echipa să îndeplinească obiectivele şi în acest sezon. Îmi doresc să marchez de cât mai multe ori şi chiar să ofer multe pase de gol.", a spus şi Seven Goma, noul vârf al formaţiei din Clinceni.

De asemenea, gruparea Academica Clinceni s-a înţeles cu Apostolos Vellios. Atacantul grec a semnat un contract valabil doi ani.

În vârstă de 29 de ani, Vellios a evoluat în cariera sa la Iraklis, Everton (pentru care a marcat trei goluri în Premier League), Blackpool, Lierse, Vestsjaelland, Nottingham Forest, Waasland-Beveren şi Ascoli. El a mai evoluat şi pentru naţionala Greciei în opt meciuri.

"Performanţa echipei din sezonul precedent, dar şi review-urile foarte bune pe care le-am primit de la alţi jucători m-au făcut să aleg Academica Clinceni. Sezonul trecut a fost foarte dificil pentru mine. Mi-am dorit să fiu liber de contract pentru a putea alege cu atenţie.

Este o nouă provocare pentru mine. E prima dată când joc în România. Pentru un atacant este foarte important să înscrie. Şi ca orice atacant în doresc să dau gol în fiecare meci. Voi da totul la antrenament şi la meciuri şi sper să reuşesc să ajut echipa să atingă o poziţie cât mai sus în clasament", a declarat Apostolos Vellios pentru site-ul Academicii Clinceni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri