Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

"Acceptă. A venit să le mulţumească jucătorilor". Postul primit de Vintilă, după "retrogradarea" de la FCSB

Superliga Publicat pe 15 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19421626/1/vintila.jpg


Retrogradat de Gigi Becali şi înlocuit cu Toni Petrea şi Mihai Pintilii, Bogdan Vintilă, 48 de ani, nu are o problemă să meargă la echipa a doua a celor de la FCSB.
 
Investit de Gigi Becali cu încrederea necesară pentru a conduce un vestiar plin de vedete, Vintilă nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor de la FCSB, a ratat titlul, iar asta se traduce prin plecarea de la prima echipă. Dar nu definitiv, pentru că fostul antrenor principal de la FCSB va primi, din partea lui Becali, frâiele echipei secunde, acceptând deja să-i pregătească pe tinerii de viitor ai celor de la FCSB:  "Bogdan Vintilă a văzut interviul meu şi a zis că acceptă să meargă la echipa a doua. A venit azi ca să-şi ia rămas bun de la jucători, să le mulţumească", a declarat Becali.
 
Cu Vintilă trimis să se ocupe de echipa a doua, Becali se bazează pe staff-ul format din Toni Petrea, Thomas Neubert şi Mihai Pintilii, cei trei ducând pe umeri misiunea cuceririi primului titlu în Casa Liga 1 după cinci ani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele