Ultima oră
Becali, continuă conflictul cu FRF, în problema echipelor de fotbal feminin Becali, continuă conflictul cu FRF, în problema echipelor de fotbal feminin
De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo
Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui" Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui"
Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ” Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ”
Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League
FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa

"Acceptă. A venit să le mulţumească jucătorilor". Postul primit de Vintilă, după "retrogradarea" de la FCSB

Liga I Publicat pe 15 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19421626/1/vintila.jpg


Retrogradat de Gigi Becali şi înlocuit cu Toni Petrea şi Mihai Pintilii, Bogdan Vintilă, 48 de ani, nu are o problemă să meargă la echipa a doua a celor de la FCSB.
 
Investit de Gigi Becali cu încrederea necesară pentru a conduce un vestiar plin de vedete, Vintilă nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor de la FCSB, a ratat titlul, iar asta se traduce prin plecarea de la prima echipă. Dar nu definitiv, pentru că fostul antrenor principal de la FCSB va primi, din partea lui Becali, frâiele echipei secunde, acceptând deja să-i pregătească pe tinerii de viitor ai celor de la FCSB:  "Bogdan Vintilă a văzut interviul meu şi a zis că acceptă să meargă la echipa a doua. A venit azi ca să-şi ia rămas bun de la jucători, să le mulţumească", a declarat Becali.
 
Cu Vintilă trimis să se ocupe de echipa a doua, Becali se bazează pe staff-ul format din Toni Petrea, Thomas Neubert şi Mihai Pintilii, cei trei ducând pe umeri misiunea cuceririi primului titlu în Casa Liga 1 după cinci ani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele