Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Accident mortal în ultima etapă din Dakar. Şi ediţia din acest an devine îndoliată

Auto-Moto Publicat pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20552341/1/dakar.jpg

O noua tragedie a avut loc în timpul raliului din Dakar. Un mecanic francez a murit într-un accident în care a fost implicat un vehicul de asistenţă şi o camionetă locală.

Potrivit autorităţilor, accidentul a avut loc la kilometru 234. Şoferul maşinii aparţinea echipei PH Sport, Quentin Lavalee, din Franţa, şi a decedat în impact. Avea 20 de ani. 

Pasagerul său, belgianul Maxime Frere, a fost rănit şi a fost transportat la spitalul din Jeddah, Arabia Saudită. Era conştient. 

GYENES, LOCUL 43 ÎN ULTIMA ETAPĂ A RALIULUI DAKAR. EL A ÎNCHEIAT COMPETIŢIA PE POZIŢIA 40

Sportivul Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a ocupat locul 43 în ultima etapă a Raliului Dakar, vineri, cursă pe distanţa de 516 kilometri, desfăşurată între Bisha şi Jeddah.

La clasa Original by Motul (fără asistenţă tehnică), Gyenes a ocupat locul patru.

 

Românul a încheiat competiţia pe poziţia 40 în clasamentul general la moto şi pe locul 5 la general la Original by Motul. Raliul Dakar a fost câştigat la moto de britanicul Sam Sutherland.

Anul trecut, Gyenes a încheiat Raliul Dakar pe locul 23 la general la moto şi pe 2 la Original by Motul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele