Ultima oră
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe

Accidentarea lui Lewandowski i-a speriat pe bavarezi. Uli Hoeness: ”Inima mea s-a oprit”

Bayern Munchen Publicat pe 29 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20085439/1/lewandowski.jpg

Robert Lewandowski s-a accidentat în meciul dinte Polonia şi Andora, câştigat de naţionala sa cu 3-0. A şi marcat de două ori, iar problemele medicale au pornit alarma la Bayern Munchen. Oficialii s-au temut că ar putea fi ceva de durată.

Inima mea tocmai s-a oprit. Să sperăm că nu s-a întâmplat mare lucru. Primele prognoze nu arată atât de rău”, a spus Uli Hoeness, oficial al bavarezilor.

Paulo Sousa, selecţionerul Poloniei, a vorbit la finalul partidei despre ce s-a întâmplat cu atacantul. Ce probleme medicale are mai exact: ”A simţit o mică durere la genunchi, aşa că a pus nişte gheaţă pe el. Trebuie să se odihnească acum şi să doarmă bine. Sperăm că nu este nimic grav”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele