Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Accidentarea lui Mihăilă e mai gravă decât se credea. Mijlocaşul este incert şi pentru meciul cu Cagliari

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20114036/1/man-morutan-parma-fb.jpg

Valentin Mihăilă (21 de ani) s-a accidentat la scurt timp după revenirea de la lotul echipei naţionale. Cei de la Parma News scriu că ar fi vorba despre o o leziuni la nivelul muşchilor adductori.

Sursa mai sus citată scrie că recuperarea este mai anevoioasă decât se credea, Mihăilă nu a fost în lot etapa trecută, în meciul cu AC Milan, pierdut cu 1-3. Fotbalistul se recuperează separat, dar şansele să fie apt pentru următorul meci, care va avea loc sâmbătă contra lui Cagliari sunt destul de meci, dar nu este o exclus să se întâmple un miracol.

Ce fac românii de la Parma, dacă clubul retrogradează?

Victor Becali, impresarul care răspunde de Valentin Mihăilă şi Dennis Man a vorbit despre situaţia celor doi internaţională, dacă Parma va retrograda.

Totul ţine de club şi de ofertele pe care fotbaliştii le vor primi. Victor Becali a dat de înţeles că există interes din partea mai multor cluburi.

„Echipa nu prea e într-o situaţie foarte bună. Dar lui Man îi merge bine. S-a acomodat destul de repede, e titular. Echipa nu-şi merită locul în zona retrogradării. Trebuia să aibă cel puţin 6 puncte în plus. Totuşi, e Serie A, chiar dacă unii spun că se bate la retrogradare. Asta e situaţia acum, nu ştiu ce va fi.
 

Sunt oameni care întreabă care e situaţia lui acolo, dar nu înseamnă că există o ofertă acum. Nimeni nu face acum ofertă. Tatonările încep şi se întreabă de situaţia lui. O echipă care i-ar dori pe Man sau Mihăilă trebuie ca prima dată să ia legătură cu Parma. Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga şi în dreapta. E devreme deocamdată.

Evoluţiile lor pot să mă ducă la gândul că sunt echipe.... Poate clubul zice «Nu! Rămân aici». Sau poate clubul ajunge la o înţelegere, o combinaţie cu alt club”
, a declarat Victor Becali, pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele