Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Achiziţie de top pentru CSM Reşiţa. Au transferat un internaţional lituanian, care a mai trecut pe la cluburi importante din Liga 1

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 12 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19388825/1/mat.jpg

Alexandru Pelici se pare că se ţine de cuvânt, atunci când a promis transferuri importante, imediat după ce a fost numit principal la CSM Reşiţa în locul lui Dorinel Munteanu.

Clubul bănăţean a anunţat sosirea atacantului lituanian Deivydas Matuleviciu (31 de ani), care a semnat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire. Acesta a fost adus pe gratis, de la Kauno Zalgiris.

”Bine ai venit Deivydas Matulevičius!
Jucător al naţionalei Lituaniei şi jucător cu un palmares bogat, trecut pe la echipe precum FC Vilnius, Zalgiris Vilnius, KS Cracovia, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoşani, Royal Mouscron, FC Hibernian, Rapid Bucureşti.
Ultimul meci pentru naţionala Lituaniei a fost în meciul Lituania – Nouă Zeelandă, meci amical.
Pe această cale îţi dorim mult succes în Valea Domanului!”, a anunţat CSM Reşiţa

Matulevicius a fost adus prima dată în România de FC Botoşani , 2016, iar mai apoi a trecut pe la Rapid şi Pandurii Târgu-Jiu, unde însă nu a stat mult. Atacantul are 36 de selecţii în reprezentativa Lituaniei, pentru care a marcat de 5 ori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele