Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | ACS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu - Universitatea Craiova 2-2. Oltenii se califică în finala Cupei, dar jocul suferă enorm

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20178395/1/cra-pan.jpg

Universitatea Craiova este a doua finalistă a Cupei României, acolo unde a mai acces Astra Giurgiu. Echipa lui Marinos Ouzounidis a trecut de divizionara secundă Viitorul Pandurii Târgu-Jiu. Returul a fost însă problematic, cu erori majore în defensivă. S-a terminat 2-2, însă soarta calificării s-a decis în Bănie, când doljenii au triumfat cu 3-0.

Prima repriză a fost plină de faze frumoase şi goluri. Cei la Viitorul Pandurii au condus de două ori, dar s-au văzut egalaţi. Actul secund a fost unul închis, în care Craiova a arătat că se scaldă în ape destul de tulburi, cu o a doua garnitură ce s-a chinuit enorm.

Finala va avea loc la 22 mai, la Ploieşti, când, probabil, va fi primul meci cu spectatori după ce fanii nu au mai avut acces pe arene în România, din martie 2020, din cauza pandemiei de Coronavirus.

------------------------------------

Viitorul Pandurii Târgu-Jiu - Universitatea Craiova 2-2 (Buia 17, Paraschiv 29 / Ofosu 18, Tudorie 36)

Echipele de start:

Viitorul Tg. Jiu: Moga – Buleică, Băican, Copaci, Dragu – Prejmerean, Ţegle – Mitrică, Buia, Gîrbiţă - D. Paraschiv;

Craiova: Piglacelli – Căpăţînă, Bălaşa, Acka, Mitran – Fedele, Bic, Screciu – Ofosu, Tudorie, Camara;

Minutul 83: Şansă mare pentru Craiova! Mingea curge foarte bine la Mamut, care încearcă să plaseze un şut, însă execuţia trece puţin pe lângă stâlpul din stânga al buturilor.

Minutul 74: Fedele pătrunde şi crează pericol, însă Moga este atent şi respinge.

Minutul 70: Acalmie în repriză secundă. Până în acest moment nu s-a consemnat nicio ocazie. Cei de la Craiova nu forţează, în timp ce adversarii nu mai produc jocul ofensiv din primul act.

Minutul 38: O nouă greşeală a celor de la Craiova. Prejmerean a fost aproape de a marca, dar Pigliacelli a salvat.

Minutul 36: GOL Craiova! Fedele dă o pasă excelentă pentru Camara. Spaniolul nu finalizează şi îi trimite lui Tudorie, ce eram ai bine poziţionat. Atacantul a reuşit să marcheze şi să restabilească egalitatea.

Minutul 29: GOL Viitorul Pandurii! O nouă eroare în defensiva Craiovei. Mitran greşeşte, Prejmerean recuperează balonul şi îl găseşte liber pe Paraschiv în interiorul careului, iar atacantul îndeplineşte o simplă formalitate.

Minutul 24: Buia încearcă un şut periculos, dar Bălaşa este pe fază şi respinge.

Minutul 18: GOL Craiova! Imediat după repunere, formaţia din Casa Liga 1 egalează. Băican comite o eroare similară cu cea de la prima reuşită, Ofosu profită şi marchează al patrulea gol stagional.

Minutul 17: GOL Viitorul Pandurii! Acka se încurcă în dribling, Buia este pe fază, îi ia balonul fundaşului oltenilor şi pătrunde în careu, unde îl învinge pe Pigliacelli.

Minutul 4: Prima ocazie a partidei. Camara încearcă să deschidă scorul cu o scăriţă, dar execuţia ibericului a lovit bara.

Minutul 1: A început partida de pe moderna arenă din Târgu-Jiu.
----------------------------------------------------------

Ultimul loc în finala Cupei României se decide miercuri, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+. Viitorul Pandurii Târgu-Jiu primeşte vizita celor de la Universitatea Craiova.

Formaţia din Casa Liga 1 a câştigat cu 3-0 în tur şi nu va lua mai mult ca sigur returul în râs, după ce în campionat nu mai au nicio şansă la titlu, fiind în luptă abia pentru locul 3. Cupa României este însă un trofeu accesibil, prin prisma adversarilor pe care îi au în faţă.

Gorjenii au avut un final de sezon slab echipa fiind la un moment dat mare favorită la promovare, însă a terminat pe locul secund în seria de play-out şi pare aproape utopic care ar putea produce surpriza în faţa vedetelor Craiovei.

"Evident, rezultatul a fost foarte bun pentru noi în tur. Trebuie să fim serioşi, să jucăm, nu ştii niciodată ce se poate întâmpla în Cupă. La prima vedere, pare o partidă uşoară, însă trebuie să rămânem în concentraţi. Cupa este un obiectiv pentru noi. Încercăm să câştigăm şi această partidă.

Cred că jucătorii înţeleg foarte bine că este un obiectiv important câştigarea Cupei. Trebuie să fim motivaţi, să dăm totul în acest meci.

Sigur că voi apela şi la jucători care au evoluat mai puţin până acum, pentru că urmează meciurile de campionat. Unii jucători sunt obosiţi, trebuie să-i pregătim pentru următoarele meciuri", a spus Marinos Ouzounidis, la conferinţa de presă oficială.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele