Ultima oră
Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare

Actualul preşedinte al Academicii Clinceni acuză modul în care au fost transferaţi Adrian Şut şi Andrei Cordea la FCSB: ”Am fost păcăliţi!”

FCSB Publicat pe 21 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20475347/1/tanase-cordea.jpg

FCSB a transferat în perioada trecută doi jucători buni de la Academica Clinceni, pe Adrian Şut (22 de ani) şi pe Andrei Cordea (22 de ani). Acum, preşedintele ilfovenilor, Iulian Stoica, acuză modul în care aceştia au ajuns la formaţia patronată de Gigi Becali, criticând deciziile precedentului preşedinte al Academicii Clinceni, Constantin Bigan.

  • FCSB - FC Botoşani se vede la Look Sport+, duminică, de la 20:30

Concret, actualul conducător al formaţiei de pe ultimul loc din Casa Liga 1 a precizat că Adrian Şut şi Andrei Cordea au fost transferaţi la FCSB în baza unei datorii pe care Academica Clinceni o avea faţă de vicecampioana României, dar şi în baza unei relaţii de prietenie dintre Bigan şi Valeriu Argăseală.

Acum, Stoica e de părere că ilfovenii puteau scoate sume importante de bani în schimbul jucătorilor, care au şi demonstrat la FCSB că sunt doi dintre fotbaliştii importanţi ai campionatului.

Am fost păcăliţi cu doi jucători. Becali l-a luat pe Şut şi a zis că s-a stins o datorie morală şi nu mai ştiu ce. După aia, l-a luat şi pe Cordea.

A fost o chestie simplă. Fostul preşedinte, domnul Bigan, are o relaţie cu domnul Argăseală şi a făcut ce s-a făcut, când s-a format echipa cu jucători împrumutaţi.

La un moment dat, am avut 11 jucători cărora noi le-am plătit jumătate din salarii. Iar, la un moment dat, când s-au retras, au zis: «Domne, îl luăm pe Şut pentru a stinge datoria».

Domnul Constantin Bigan, care era preşedinte, la momentul acela, a spus că hai să închidem. Am zis: «Bine, domne!». Şi l-a luat pe Şut. Şi, acum, am ajuns să-l ia pe Cordea în aceeaşi situaţie. Cordea era un jucător pe care puteam să luăm o sumă frumoasă de bani, la momentul acela”, a declarat Iulian Stoica, pentru Fanatik.

Adrian Şut a semnat cu FCSB în 2019, iar de atunci a jucat în 34 de confruntări pentru formaţia pregătită acum de Toni Petrea. Andrei Cordea a venit în vara lui 2021 la FCSB, fiind utilizat în 16 meciuri, marcând de trei ori şi oferind patru pase decisive.

FCSB nu le-a propus, momenta, prelungirile lui Vinicius şi Miron

FCSB are doi jucători importanţi care în vara următoare îşi termină contractele şi cu care conducătorii nu ar fi început, momentan, negocierile. Este vorba de Paulo Vinicius şi Andrei Miron, doi fotbalişti de bază în angrenajul bucureştenilor.

FCSB trebuie să se grăbească, întrucât, dacă nu demarează negocierile şi nu le obţine acordurile, atunci îi poate pierde pe cei doi gratis, pentru că în iarnă, dat fiind faptul că intră în ultimele şase luni de contract, pot semna cu oricine. Potrivit ProSport, conducerea vicecampioanei nu se grăbeşte în a lua o decizie.

Vinicius, în vârstă de 37 de ani, a jucat 12 meciuri în Casa Liga 1 pentru FCSB, marcând şi de două ori. Miron, 27 de ani, a prins cinci partide în această stagiune şi a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele