Ultima oră
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău

”Acum suntem nimeni toţi”. Ce se întâmplă cu Golofca după penalty-ul decisiv ratat aseară

Champions League Publicat pe 27 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19462751/1/dsc0728.jpg

Dan Petrescu nu a trecut la conferinţa de presă după meciul cu Dinamo Zagreb peste momentul decisiv de la loviturile de departajare, când Golofca a ratat execuţia care putea duce echipa în turul 3 al Ligii Campionilor. Antrenorul nu l-a criticat însă, ci l-a încurajat, pentru că şi el a trecut printr-un astfel de episod. La Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii, când a ratat un penalty cu Suedia.

”Diferenţa între a fi mare şi a fi nimeni e mică. Aşa am spus-o mereu în cariera mea de antrenor şi de jucător. Dacă dădea Golofca gol eram mari toţi, am fi spus că a fost un meci perfect. Golofca a aratat şi acum suntem nimeni toţi.

Va fi greu să-şi revină (n.r. Golofca). Eu când am ratat atunci penalty (n.r. la meciul cu Suedia, la CM 94), în America, o lună şi jumătate nu am ieşit din casă. Am rămas în America şi o lună şi jumătate nu am ieşit din cameră. Nu m-am dus nicăieri. Ei trebuie să vină la antrenament mâine. Asta sper să-i facă să uite. N-aş da în viaţa mea vina pe cineva care a ratat un penalty pentru că şi eu am ratat şi ştiu prin ce am trecut.

Până la urmă noi am ratat trei penalty-uri astăzi. Când ratezi trei penalty-uri în fotbal este greu să te califici. Cei care au bătut după primii cinci au fost nevoiţi să bată, nu că au vrut să bată”, a declarat Dan Petrescu al conferinţa de presă de după meci.

Campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată, miercuri, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, pe teren propriu, la loviturile de departajare, cu scorul de 8-7 (2-2 în 120 de minute de joc, 6-5 la penaltiuri), de echipa croată Dinamo Zagreb. Ardelenii au ratat un penalti şi au jucat în superioritate numerică din minutul 51.

Au marcat: Pereira '64, Debeljuh '90+3 / Gojak '14, Kastrati '78. În minutul 14, Gojak a deschis scorul, după o respingere în faţă al lui Bălgrădean. În minutul 51, Ciprian Deac a ratat un penalti acordat după un fault asupra lui Debeljuh. Jucătorul care l-a faultat pe Debeljiuh, Teophile-Catherine, a fost eliminat.

În minutul 64, Pereira a egalat pentru CFR Cluj cu un şut din afara careului. În minutul 78, croaţii au preluat din nou conducerea, după ce Kastrati a împins în poartă o minge respinsă de Bălgrădean. În minutul 90+3, CFR a egalat prin Debeljuh, care a înscris după o pasă senzaţională al lui Rondon.

La loviturile de departajare, pentru CFR au marcat Vincius, Djokovici, Rondon, Susic, Deac şi au ratat Golofca şi Boli.

Pentru Dinamo Zagreb au punctat Petkovic, Leovac, Ademi, Stojanovic, Dilaver, Gvardiol şi a ratat Gojak.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri