Ultima oră
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

Adam Stachowiak e portarul dorit de Craiova în locul lui Pigliacelli

CS Universitatea Craiova Publicat pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19625332/1/mieczyslaw-stachowiak.jpg

Adam Mieczyslaw Stachowiak (34 de ani) este ţinta Craiovei pentru perioada de iarnă, pentru postul de portar. Se pare că oltenii îi caută înlocuitor lui Pigliacelli, care nu de puţine ori a declarat că vrea să plece.

Potrivit ProSport, Stachowiak este omul dorit de conducerea Craiovei, liber de contract după experienţa din Turcia de la Denizlispor, unde în locul său a fost adus Costel Pantilimon. Portarul polonez are 1.90 m şi a jucat în majoritatea timpului în ţara natală.

Cea mai imporantă echipă e Jagiellonia, dar a mai fost legitimat în Turcia, la actuala echipă a lui Marius Şumudică, Gaziantep. Are şi o experienţă în Bulgaria, pentru Botev Plovdiv.

Pigliacelli, mulţime de oferte din Italia

Mirko Pigliacelli (27 de ani) îşi doreşte să plece de la Craiova, anunţă impresarul său, Danilo Caravello. Mai exact, portarul ar vrea să se întoarcă în Italia, pentru că vrea să închidă cei doi ani în care a stat departe de familie şi tot ce ţine de ţara natală. Impresarul a lăsat de înţeles că vor urma negocieri cu clubul, pentru ca despărţirea să se producă în condiţii bune pentru ambele părţi. O primă echipă interesată de portar ar fi A.C. Reggiana 1919.

De trei ani, portarul Mirko Pigliacelli joacă în România, la U Craiova, dar acum revenirea în Italia, la Regianna, pare foarte aproape! Calităţi are, dar nu şi-a găsit, încă, locul meritat în Italia. Acesta se poate întoarce acum, la Reggiana, nou promovată în Serie B”, scrie presa din Italia. Şi impresarul jucătorului a discutat în Italia despre faptul că portarul că este gata să se întoarcă în ţara natală.

Mirko a avut un campionat extraordinar, preliminariile Europa League vor începe în curând. Pentru Craiova este un element important, dar nostalgia Italiei s-a făcut simţită. Are un contract pe trei ani, vom decide împreună cu clubul”, a declarat Danilo Caravello pentru tuttomercatoweb. Din câte se pare, Craiova nu este pregătită să renunţe la el chiar atât de uşor şi ar vrea în schimbul său undeva în jurul a un milion de euro. De altfel, chiar Pigliacelli recunoştea că vrea să revină în Italia, dar rămâne de văzut dacă o anumită echipă va accepta termenii impuşi de olteni.

În primul an în România m-am simţit foarte bine, dar acum simt nevoia să mă întorc în Italia, să revin acasă, vreau retrăiesc din nou fotbalul italian”, a declarat Mirko Pigliacelli la Radio TMW, în luna aprilie.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt