Ultima oră
Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni” Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”
Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi! Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi!
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi
Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania
Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United

Adelina Ungureanu şi Nneka Onyejekwe, ambasadoare EuroVolley 2021

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20109750/1/ony.jpg

Voleibalistele Adelina Ungureanu şi Nneka Onyejekwe au fost anunţate, sâmbătă, de forul continental de profil ambasadoare ale Campionatului European 2021 pentru România. CE2021 va găzdui la Cluj-Napoca o grupă.

”Este o onoare să mă aflu printre jucătoarele alese să promoveze EuroVolley 2021. Să concurez într-un eveniment atât de important în ţara mea este un sentiment extraordinar şi o şansă unică. Sunt fericită să fac parte din această călătorie şi sunt sigură că EuroVolley 2021 va fi o experienţă uimitoare pentru toţi”, a declarat voleibalista Adelina Ungureanu.

La rândul său, Nneka Onyejekwe a declarat, după anunţul CEV: ”Organizarea unei grupe a Campionatului European în oraşul meu natal mă bucură atât de mult. Sper doar că lucrurile se vor apropia de normalitate cu pandemia Covid-19 şi că publicul va fi lăsat din nou în săli de sport”.

Campionatul European de volei feminin va fi găzduit de patru naţiuni - România, Croaţia, Bulgaria şi Serbia. Competiţia este programată între 18 august - 4 septembrie 2021, iar grupa din România va avea loc la BT Arena, din Cluj-Napoca.

CEV urmează să anunţe în perioada următoare şi ambasadoarele celorlalte trei naţiuni. Pentru fiecare jucătoare a fost lansată o secţiune specială pe pagina oficială a CEV.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele